Allround Marketeer | Projectmanager

Frens van der Sluis

Over mijn rol

Ook ik ben als Millennial opgegroeid met nieuwe technologieën, zoals het internet en heb het gebruik van mobile devices en sociale media groot zien worden. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een sterke interesse ontwikkeld voor deze nieuwe technologieën en volg deze nog dagelijks nauwgezet.

Nu mag ik mijn kennis en passie inzetten voor Positie1 en dat doe ik met veel plezier. Een full service online marketing bureau dat doelgericht oplossingen biedt voor iedere branche. Hier ben ik projectmanager en werk samen met ondernemers en collega’s aan online marketing vraagstukken. Met uiteindelijk 1 doel, een win-win-win situaties creëren voor onze klanten, Positie1 en de eindgebruiker. Bekeken door de ogen van de consument en doorvertaald naar online marketingoplossingen.

Mijn zwaartepunt ligt op techniek, conversieoptimalisatie en vormgeving. Ik haal ontzettend veel energie uit contact met mijn klanten en samen te werken aan het verbeteren van hun business. Ik ben altijd op zoek naar de klik, op zakelijk en persoonlijk vlak.

Als ik niet werk

Dan ben ik regelmatig aan het klimmen en klauteren in leegstaande panden, om mijn fotografiehobby te kunnen uitoefenen; namelijk Urban Exploring /Urbex. Met mijn camera probeer ik de schoonheid van verval vast te leggen en deel deze foto’s op mijn website www.urbexcrew.nl

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Je kunt me wakker maken voor varen of een lekkere schnitzel en ik kan heel goed de hele avond netflixen.

MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).