Online marketeer

Henriët van den Belt

Over mijn rol

Ik ben online marketeer bij Positie1. En dat betekent dat ik continue bezig met de online zichtbaarheid van onze klanten. Dat kan  te maken hebben met een Google Ads,- of facebookcampagne, een goede SEO-strategie of natuurlijk een conversiegerichte website. Dat begint natuurlijk met een gestructureerd zoekwoordenonderzoek en een goed uitgedachte strategie.

Als ik niet werk

Wanneer ik niet bij Positie1 ben (of in mijn thuiskantoor) vind je mij in het zwembad. Maar eigenlijk nog vaker op de bank met een goede serie…en chocola.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik laat ze winnen met tafeltennis ;-)

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).