Over ons

A team on a mission!

Eric Haasjes

Zorg dat het klikt

Wij willen hét online marketingbureau zijn voor mkb-ondernemers in de regio. Ondernemers helpen om online goed zichtbaar te zijn en te blijven. Om samen online groei te realiseren. We gaan voor een duurzaam en gelijkwaardig partnerschap met onze relaties. Dat is waar we het voor doen. Waarin we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn en elkaar begrijpen. Zodat we zorgen dat het ook online klikt. En wij houden natuurlijk van blije klanten, want daar worden wij dan ook weer blij van. Maar je mag het ook gerust laten weten als er iets niet goed gaat, want daar leren we van.

Onze aanpak

Eric is de man achter Positie1 en inmiddels wordt hij ondersteund door een team van specialisten. Wij werken niet met vastomlijnde functies (van al die hokjes krijgen we het maar benauwd), maar met rollen en onze kennis gebruiken we om klanten te helpen. In onze aanpak staat de klant op nummer 1. We luisteren naar wat de klant echt wil en vragen door. We geven advies en doen de uitvoering. We stellen altijd een concreet en helder jaarplan op. Een jaarplan dat bestaat uit 4 fases, met in elke fase een focus. Zo houden we doelen overzichtelijk. We nemen je mee in ons plan en komen regelmatig bij je langs of we bellen. Want persoonlijk contact vinden we belangrijk.

Onze Kernwaarden

Zorg dat het klikt. In de relatie, in het onderlinge begrip, in de oplossing en in de conversie.

Jouw groeiambitie

Wij helpen jou als ondernemer met je online groeiambitie. En dat doen we op onze eigen manier en met een duidelijk aanpak. Zodat voor jou vanaf het begin duidelijk is wat we doen. In 2009 toen Positie1 startte, stond online marketing nog in de kinderschoenen. De afgelopen jaren is dat enorm gegroeid en ontwikkeld. En in die jaren hebben we veel opgestoken. Al die kennis komt samen in onze marketingmachine, of liever gezegd jouw marketingmachine. We passen de machine aan naar jouw wensen en samen zorgen we voor een steeds betere online vindbaarheid en meer klanten. Onze mensen zijn enthousiast en doen wat ze doen met overtuiging en liefde. Van SEO en SEA tot social advertising en van webbouwer tot contentspecialist en conversieoptimalisatie. Onze online marketeers staan klaar voor onze klanten en voor elkaar. Samen gaan we voor het beste resultaat. Altijd!

Onze klanten

Wij zijn er voor onze klanten. Wij ondersteunen mkb-ondernemers uit Zwolle en omgeving. Onze ondernemers zijn actief in verschillende branches en hebben een website, al dan niet gecombineerd met een webshop, of bieden opleidingen aan.

Wij zijn trotse

Erkend leerbedrijf

Positie1 is erkend leerbedrijf

Lid van

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

of stuur een mail naar eric@positie1.nl