"Wij helpen onze klanten online groeien. Dat doen we met aandacht. Aandacht is inlevingsvermogen en communicatie. Onze kennis is uitstekend, maar niet uniek. Het is de som van oprechte aandacht, liefde voor ons vak én het gevoel dat we veroorzaken bij onze klanten".

Eric Haasjes, eigenaar Positie1

Onze belofte

Zorg dat het klikt. In de relatie, in het onderlinge begrip, in de oplossing en in de conversie.

Wat wij beloven

Positie1 zette in 2009 voet aan de grond in de online marketingwereld. Dat was natuurlijk best spannend. Al vanaf het begin vond én vind ik naast deskundigheid, een goede band met de klant minstens zo belangrijk. Onze belofte is dan ook “Zorg dat het klikt”. In de relatie, in het onderlinge begrip, in de oplossing en in de conversie.

Met aandacht

De belofte geven we invulling door aandacht voor onze klanten. Wij zijn goed in het opbouwen van langdurige relaties. En daarin stellen we ons onafhankelijk op. We hebben gevoel voor meningen en veranderende omstandigheden. Daarom kunnen we ons aanpassen.

Samen ga je beter, echt waar

Samenwerken volgens mij? Dat is eerst goed luisteren. Achterhalen wat de verwachtingen, doelstellingen en motivatoren van de klant zijn. Begrijpen voor welke uitdagingen hij of zij staat. En vanuit daar praktische oplossingen bieden. We betrekken onze klant bij wat we doen. Helpen ze groeien en doen dat op een persoonlijke en eerlijke wijze. Met een gestructureerde en transparante aanpak.

Leve onze klanten!

De online wereld kent geen grenzen. Ik vind persoonlijk contact met onze klanten belangrijk en we richten ons dan ook voornamelijk op MKB-ondernemers in de regio Zwolle. We komen graag bij onze klanten over de vloer en zijn op zoek naar meer dan alleen een zakelijke oplossing.

Online specialisten met een hoog EQ

Misschien een beetje gewaagd, maar ik durf best over ons te zeggen dat we online specialisten met een hoger dan gemiddeld EQ zijn. Ook zijn we in het bezit van een flink portie gezond boeren verstand. Dat gezonde verstand en het EQ zetten we in om de verbinding met onze klant te zoeken en van praktische adviezen te voorzien. Met als doel online succes en aantoonbare resultaten.

Wij zorgen dat het klikt!