Online marketeer

Ilona Bosch

Over mijn rol

Content specialist en meer,

Ik werk sinds begin 2020 bij Positie1 en heb daarvoor werkervaring opgedaan in de breedste zin binnen het online marketingvak. Binnen mijn rol richt ik mij voornamelijk op de socials, social ads, SEA, content en project management. Ik word blij van samenwerken met collega’s en elkaars kwaliteiten gebruiken binnen de verschillende projecten. Als het kan werk ik het liefst op kantoor waarbij ik direct contact heb met mijn collega’s. Als ik thuiswerk, heb ik gezelschap van mijn konijn. Die huppelt vaak vrolijk rondjes om mij heen. Ook heel gezellig!

Als ik niet werk

Dan zit ik op het paard. Een hobby die ik al van jongs af aan met heel veel plezier uitoefen. Wanneer ik niet op het paard zit, vind je mij thuis bij mijn vriend en dochter. Ook breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

I love sushi! En tv-programma’s als B&B vol liefde vind ik stiekem ook wel erg leuk om naar te kijken!

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).