Stressverlager

Levi

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Levi is samen met zijn zusje langs de kant van de weg gevonden in Roemenië. Hij is opgevangen in een shelter en via Facebook viel zijn baasje als een blok voor de kleine pup. Toen hij 4,5 maand oud was is hij naar Nederland gekomen. Het was even wennen om in een huis binnen te komen, blijkbaar was hij dat niet gewend. Maar eenmaal over de drempel ging het hartstikke goed en groeide hij uit tot een hele, grote, lieve, lobbes. Levi is dol op andere honden en het is dan ook een feestje voor hem om samen met collegahond Bowie de boel op stelten te zetten.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).