Online marketeer

Sophie Mensink

Over mijn rol

Ik houd mij voornamelijk bezig met SEO, copywriting en SEA. SEO (verbeteren van de organische vindbaarheid) start vaak met het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Hieruit komen kansrijke zoektermen naar voren, waar ik vervolgens SEO-teksten voor schrijf. Dit kunnen landingspagina’s, blogs of uitbreidingen op salespagina’s zijn. Sommige zoektermen zijn ook (of meer) geschikt voor SEA. Hier maak ik dan campagnes voor binnen Google Ads.

Als ik niet werk

Buiten mijn werk om sport ik graag. Met een aantal collega’s padellen we (bijna) wekelijks en daarnaast vind ik het leuk om te volleyballen of fitnessen. Ook speel ik regelmatig bordspellen met vrienden.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Voor pizza mag je me wakker maken!

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).