Online marketeer

Brian ten Bosch

Over mijn rol

Mijn expertise en kennis liggen bij Google Ads, Social Ads, conversieoptimalisatie en creatieve content verzinnen. Daarnaast kruip ik steeds meer in de rol van projectmanager.

Het leukste om te doen vind ik het zoeken naar een win-win-win situatie. Hierbij luister ik goed naar de wensen van de klant en kijk welke collega’s hierin kunnen ondersteunen om het beste resultaat voor de klant te behalen. Ik ben een teamplayer en dat komt in mijn rol duidelijk naar voren.

Als ik niet werk

Sport ik veel. Voordat mijn werkdag begint sta ik om 07.00 uur bij Peppergym om te fitnessen en in de avond speel ik nog basketbal en tennis. Maar ik hou ook van goede boeken en ik loop regelmatig een rondje met mijn vriendin Fya en we doen ook  veel andere leuke activiteiten samen. Ik vind het belangrijk om me persoonlijk te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig cursussen en lees veel vakliteratuur.

Verder ben ik, nu we een eigen huis hebben, ook druk met allerlei klusjes in en om huis. Hier haal ik ook energie uit; je huis steeds mooier maken.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik ben vrij open en vertel collega’s  veel over mezelf…Maar wat ze misschien niet weten is dat ze mij altijd wakker mogen maken voor een kipburger van de Febo! Die saus is echt te lekker ;-) . En….een bordje spareribs op z’n tijd mag ook zeker niet ontbreken.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).