Content | Communicatie Specialist

Chantal Schoemaker

Over mijn rol

Ik ben de contentspecialist van Positie1, maar je kunt bij mij ook terecht voor communicatievraagstukken. Ik word blij als ik klanten kan helpen bij het vertellen van hun verhaal. Met de juiste woorden die ene snaar kan raken. Samen met mijn collega’s denk ik mee in de vertaalslag van jouw wensen naar aansprekende online marketing. Op kantoor kun je me vinden bij de verwarming, zodat ik deze stiekem voluit kan zetten in de winter of als ik het koud vind…

Als ik niet werk

ben ik vaak thuis bij mijn man, 2 schatjes van zoons en onze seniore kat Micky. Een echt mannenhuishouden, waar ik met een flinke dosis liefde van alles en nog wat regel (en opruim). Daarnaast heb ik zo af en toe ook nog tijd om een goede thriller te lezen (bij voorkeur Karin Slaughter of Lars Kepler), te Netflixen en taartjes te bakken (die ik nooit meeneem naar kantoor). En om een beetje fit te blijven loop ik regelmatig hard. Ik ben te herkennen aan mijn Positie1 hardloopshirt en ‘blik op oneindig’ gezicht.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik vroeger onwijs fan was van de Backstreetboys en alle nummers nog steeds kan meezingen….en dat in de auto vaak ook keihard doe.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).