Eric Haasjes

Eigenaar @Positie1

Over mijn rol

Ik ben de aanstichter van dit alles. Leider van een team van prachtige talentvolle mensen, waar ik graag samen iets onvergetelijks mee wil bouwen. Iets waarover ik, als ik oud en vergeetachtig ben geworden en zittend op mijn schommelstoel, nog steeds een glimlach van op mijn gezicht krijg. Waar ik mooie herinneringen aan heb en met trots aan kan terugdenken. Met mijn team wil ik een super positieve impact hebben op het klantgeluk en werkgeluk!

Als ik niet werk

Sport ik. Hardlopen doe ik minimaal 2 keer per week en ook fitness en bootcamp ik  3 keer per week ’s ochtends vroeg bij Peppergym. Zo probeer ik fysiek fit te worden en blijven en mijn hoofd cool te houden! Nog nooit eerder in mijn leven heb ik zoveel gesport en ik voel me er heerlijk bij. Het is een gezonde verslaving geworden.

Ook vind ik het heerlijk om met mijn Daniëlle en onze twee kids; Lars en Ilse, thuis te zijn. Interessante gesprekken te houden over het verleden, de toekomst en het NU, af en toe een filmpje te kijken en uit eten te gaan met vrienden. Daarnaast lees ik graag biografieën van helden (sporters, leiders en ondernemers) en over persoonlijk leiderschap. Oh…en af en toe probeer ik ook nog te mediteren.

Wat collega’s niet over mij weten is dat

Als ik thuis op de bank een film kijk met een romantisch einde, dat dan vaak de tranen over mijn wangen lopen. En dat ik koffie en chocolade de allerbeste combinatie ooit vind, waar ik (te) vaak aan toegeef ;-).

Eric Haasjes