David van Beek

Strateeg & Ontwikkelaar

Over mijn rol

De kennis en ervaring als uitvoerend marketeer komt goed van pas in mijn rol als strateeg. Ik kruip in de huid van klanten en doelgroepen en bedenk concepten, maak plannen en zorg dat deze snel, goed en doelgericht uitgevoerd worden. De afgelopen jaren zijn er steeds meer goede collega’s bijgekomen aan wie ik met vertrouwen werk uit handen kan geven.
Ik ben graag betrokken op verschillende niveaus en vind vaak verbetering in processen. Dat vind ik tof. Als strateeg kan ik mijn creatieve en analytische ei kwijt. En schakelen tussen verschillende niveaus; van marketing en sales naar specialistisch detailniveau.

Als ik niet werk

In m’n privéleven zoek ik altijd naar balans tussen rust en actie. Actie vind ik grotendeels in fysieke uitdaging; mountainbiken, hardlopen en survivalrun zijn sporten waarin ik mijn grenzen verleg.

Voor de mentale groei luister ik een biografie of populair wetenschappelijk boek via Storytel. En ben ik een contentveelvraat over mijn vakgebied.

Voor de ontspanning spreek ik regelmatig af om met vrienden voor een biertje met borrelplankje in de stad of thuis. Maar je kunt me ook gerust een hele avond op de bank vinden met  een thriller of fantasyboek.

Ik ben ook een familieman en vind het belangrijk iedere week mijn vrouw en drie kinderen de aandacht te geven op een manier die hen aanspreekt. Zo wordt er wat gestoeid, geknutseld, gedanst in de kamer, gegamed, gekookt en gewandeld.

Ik luister graag met aandacht naar uiteenlopende muziek; van trance en akoestische muziek tot filmmuziek en rock.

Wat collega’s niet over mij weten is dat

Niet echt een ‘guilty’ pleasure, maar wel een mooi vooruitzicht; ik heb een droom om met mijn gezin acht maanden te reizen door voor mij onbekende delen van Europa. Om te leren, te genieten en te ontdekken. Lijkt me een onvergetelijke ervaring waar ik op dit moment voor aan het sparen ben.
En verder huil ik wel eens bij films ;P

David van Beek