Strateeg & Ontwikkelaar

David van Beek

Over mijn rol

De kennis en ervaring als uitvoerend marketeer komt goed van pas in mijn rol als strateeg. Ik kruip in de huid van klanten en doelgroepen en bedenk concepten, maak plannen en zorg dat deze snel, goed en doelgericht uitgevoerd worden. De afgelopen jaren zijn er steeds meer goede collega’s bijgekomen aan wie ik met vertrouwen werk uit handen kan geven.
Ik ben graag betrokken op verschillende niveaus en vind vaak verbetering in processen. Dat vind ik tof. Als strateeg kan ik mijn creatieve en analytische ei kwijt. En schakelen tussen verschillende niveaus; van marketing en sales naar specialistisch detailniveau.

Als ik niet werk

In m’n privéleven zoek ik altijd naar balans tussen rust en actie. Actie vind ik grotendeels in fysieke uitdaging; mountainbiken, hardlopen en survivalrun zijn sporten waarin ik mijn grenzen verleg.

Voor de mentale groei luister ik een biografie of populair wetenschappelijk boek via Storytel. En ben ik een contentveelvraat over mijn vakgebied.

Voor de ontspanning spreek ik regelmatig af om met vrienden voor een biertje met borrelplankje in de stad of thuis. Maar je kunt me ook gerust een hele avond op de bank vinden met  een thriller of fantasyboek.

Ik ben ook een familieman en vind het belangrijk iedere week mijn vrouw en drie kinderen de aandacht te geven op een manier die hen aanspreekt. Zo wordt er wat gestoeid, geknutseld, gedanst in de kamer, gegamed, gekookt en gewandeld.

Ik luister graag met aandacht naar uiteenlopende muziek; van trance en akoestische muziek tot filmmuziek en rock.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Niet echt een ‘guilty’ pleasure, maar wel een mooi vooruitzicht; ik heb een droom om met mijn gezin acht maanden te reizen door voor mij onbekende delen van Europa. Om te leren, te genieten en te ontdekken. Lijkt me een onvergetelijke ervaring waar ik op dit moment voor aan het sparen ben.
En verder huil ik wel eens bij films ;P

David van Beek
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).