Onze Kernwaarden

kantoor

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Open en eerlijk zijn; onderling en tegen onze relaties. We komen onze afspraken na.

Prettig in contact

We krijgen vaak terug dat we prettig zijn in de omgang. We houden van openheid naar en respect voor elkaar. We zoeken verbinding met onze relaties en tonen oprechte interesse.

Verantwoordelijk

We pakken de rol die bij ons past. Voelen ons verantwoordelijk voor de keuzes die we maken. We weten waar onze sterke punten liggen en benutten die. Zo helpen we elkaar. En als we zelf hulp nodig hebben, dan durven we die te vragen.

Proactief

We willen kansen benutten. Een afwachtende houding past niet bij ons. En soms betekent dat een sprong in het diepe. En gaat het mis? Dan is dat zeker geen falen, maar een leermoment.

Innovatief

We steken tijd in ontwikkeling. We blijven leren en volgen de laatste ontwikkelingen. We denken mee met onze relaties en komen met passende oplossingen. Daarbij houden we rekening met de toekomst en nieuwe mogelijkheden.

Doelgericht

Wij helpen klanten groeien. We verbeteren de prestaties van hun website of webshop. Dat doen we op een persoonlijke en eerlijke manier en door een gestructureerde aanpak waarbij de doelgroep centraal staat. We gaan voor blije klanten en onderweg groeien we in de relatie met de klant, waardoor een hecht en langdurig partnerschap ontstaat.

Maak een afspraak

We komen graag met je in contact. Maak hier geheel vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om deze in onze machine te gieten!

Een afspraak maken is mogelijk op maandag t/m vrijdag. Het liefst plannen we het tijdstip tijdens kantooruren, maar in overleg is er veel mogelijk!