Online marketing mét een heldere strategie en doelstellingen.

Strategie

Een slimme machine heeft meer dan alleen een helder bouwplan nodig. De markt beweegt; altijd. Dat vraagt om aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Daar houden we rekening mee in onze marketingstrategie door op drie niveaus te werken: met een jaarplan, een klantreis en een praktische strategie per machineonderdeel.

Een doel zonder plan is
niets meer dan een wens 

Een doel zonder plan is niets meer dan een wens 

Antoine de Saint Exupery

Onze marketingstrategie heeft drie niveaus

Niveau 1

Jaarplan

Het jaarplan beschrijft de doelstellingen en een overkoepelde planning met 4 fases. In iedere fase van 3 maanden leggen we de focus op het bouwen of optimaliseren van één of twee onderdelen van de marketingmachine. Zo kunnen we vooruit kijken en ons focussen op de doelstellingen zonder te verstarren en blijven we flexibel zonder ad hoc te werken. Daarnaast blijven we iedere maand de belangrijkste marketingonderdelen optimaliseren voor continue groei.

Niveau 1

Niveau 3

Actielijst

Ieder onderdeel van de marketingmachine sluit aan bij de klantreis en krijgt een eigen praktische, strategische actielijst. Bijvoorbeeld een strategie om meer Bezoekers te krijgen via Google, retargeting of e-mail en een strategie om op het juiste moment de juiste Content via blogs, e-mail automation en social media te verspreiden.

Niveau 3

Doelen stellen, plannen maken

Waar wij met jou voor zorgen

Bouwen aan jouw marketingmachine

Nadat we de klantreis in kaart hebben gebracht starten we met je funnels. De funnels leggen we als het ware over de klantreis heen en alle marketingonderdelen krijgen een plek:
Je marketingmachine begint nu daadwerkelijk vorm te krijgen en kan straks op volle toeren gaan draaien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Maak een afspraak

We komen graag met je in contact. Maak hier geheel vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om deze in onze machine te gieten!

Een afspraak maken is mogelijk op maandag t/m vrijdag. Het liefst plannen we het tijdstip tijdens kantooruren, maar in overleg is er veel mogelijk!

Wil je ook groei in je online business?

Benieuwd hoe wij je helpen groeien met online marketing? Download de whitepaper De Marketingmachine en lees: