Van meten naar weten naar actie

Controle over jouw marketing met data

Al vanaf het vroege begin meten we bezoekersgedrag nauwkeurig. Dat doen we door je website vooraf goed meetbaar te maken. Knoppen, formulieren, heatmaps, scrolls en klikken. Deze gegevens helpen ons controle te houden over je marketing en de strategie dichtbij de praktijk te houden.  Daarnaast helpt de juiste data in je CRM je verkoopteam om grote stappen te zetten.

SMART

Doelstellingen

In onze strategie stellen we SMART jaardoelstellingen op. Zo maken we je marketing zo concreet mogelijk. Nadat we deze doelen hebben vastgesteld, stellen we ook doelen in iedere fase van de klantreis. Hierdoor weet je welke data nodig is om de doelstellingen te controleren en behalen.

Jaarplan

CRM en personalisatie

Als je bezoekers eenmaal zover zijn om leads of klant te worden, dan komen ze samen in een crm-systeem. Dit geeft ons de mogelijkheid om de marketing te personaliseren. Jouw verkoopafdeling weet welke leads de meeste kans maken om klant te worden. En vanuit het CRM wordt duidelijk waar je klanten behoefte aan hebben.

Meten is weten

Data verzamelen

We verzamelen data over bezoekers en hun gedrag, campagnegegevens en klantfeedback. Hierdoor komen we al veel te weten. We vullen je CRM aan met gegevens die we halen uit enquêtes, e-mailcampagnes, chats, heatmaps en polls. En we vergeten ook niet de feedback uit jouw verkoopafdeling mee te nemen, want ook die is onmisbaar. Met deze data kunnen we je website, campagnes, funnels en dienstverlening continu optimaliseren en klantprofielen verrijken.

Privacy

AVG geschikt

Voor de verzameling en verwerking van data gelden strikte regels. Wij werken geheel conform de AVG-richtlijnen. Bijvoorbeeld door middel van het tonen van de cookie banner waarin we toestemming vragen voor gegevensverzameling of door toestemming te vragen voor het versturen van de nieuwsbrief.

Wil je ook groei in je online business?​

Benieuwd hoe wij je helpen groeien met online marketing?
Download de whitepaper De Marketingmachine en lees:

Doelen stellen, plannen maken

Waar wij met jou voor zorgen

Bouwen aan jouw marketingmachine

De kracht van onze marketing is dat alles samenwerkt, als een machine. Spring naar de machineonderdelen:
Je marketingmachine begint nu daadwerkelijk vorm te krijgen en kan straks op volle toeren gaan draaien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!