Laat SEO het werk voor je doen

Verhoog je online zichtbaarheid in Google

Een aanpak die werkt

Met SEO maak je keuzes

Wat zouden we zonder Google moeten? Want ben je op zoek naar iets? Dan Google je het. Google is dus ook belangrijk voor jouw website. Maar dan moet je website wel goed vindbaar zijn. In elk geval op de eerste pagina van Google. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een belangrijk instrument om dat te bereiken. Het is dé belangrijkste manier om gratis bezoekers vanuit Google naar je website te krijgen.

Zij gingen je voor!

hier staan wij voor

Kiezen voor Positie1 is kiezen voor:

We weten uit ervaring dat deze benadering meer oplevert

Ons bewezen SEO-plan

Je website beter vindbaar maken én houden in Google? Daar weten onze SEO-experts wel raad mee! In hun werkwijze staat het behalen van kwalitatieve conversies centraal en daarvoor gebruiken ze verschillende SEO-technieken en altijd volgens het SEO-4-stappenplan.

Stap 1: Website-analyse & SEO-scan

Eén van onze SEO-specialisten voert een nulmeting uit. We onderzoeken de vindbaarheid van je website en we bekijken de drie belangrijkste SEO-onderdelen:

Stap 2: Zoekwoorden onderzoek

Om de doelgroep naar jouw website te brengen, moet je de taal van de doelgroep spreken. Welke vragen spelen er bij de doelgroep en welke zoektermen gebruiken ze? Onze SEO-specialisten bekijken de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Met waardevolle content kunnen we vervolgens inspelen op de vragen van jouw doelgroep.

Een zoekwoordenonderzoek geeft dus antwoord op deze vragen en vormt de basis van de SEO-strategie. En onze SEO-specialisten helpen jou hier graag bij!

Stap 3: SEO strategie

Tijd voor actie! We weten inmiddels hoe jouw website ervoor staat en naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is. We hebben een sterke SEO-strategie voor je uitgedacht.

Stap 4: Meten, monitoren en optimaliseren

Met geavanceerde tools monitoren we onze inspanningen. We bekijken bijvoorbeeld of posities in Google stijgen en, misschien nog wel belangrijker; hoe gedragen bezoekers zich op je website.  We houden je resultaten in de gaten en als het nodig is, dan sturen we bij.

we helpen je graag

Besteed je SEO uit aan een expert!

Zo weet je zeker dat alles eruit gehaald wordt, want SEO is complex. Een foute handeling heeft negatieve gevolgen voor je vindbaarheid. Onze experts weten precies wat ze moeten doen en kunnen snel schakelen. Wij steken onze energie in jouw website.

Uitblinkers

Cases

Natuurlijk zijn we zo trots als een pauw op onze klanten en projecten. En ook al pronken we van nature niet graag met onze veren, deze cases delen we graag met je. Het focusgebied van elk project verschilt en we gebruiken hiervoor verschillende onderdelen van de Marketingmachine. Het eindresultaat is altijd een website die meer oplevert.

Je website beter vindbaar maken én houden in Google?

Wij weten er wel raad mee!

Of stuur een mail naar henriet@positie1.nl