Bespaar tijd en geld door tijdrovende marketingprocessen te automatiseren

Automatisering

Het kan vaak efficiënter, ook als het gaat om online marketing. Daarom automatiseren we, waar dat kan, terugkomende en tijdrovende processen.
Construction Career Structure Inspector Concrete Concept

We weten uit ervaring dat deze benadering meer oplevert

De juiste focus

Dat doen we door automatische mailings in te stellen en gepersonaliseerde advertenties te tonen. Maar ook bij het verrijken van je klantenbestand, het werven van leads en het doen van herhaalaankopen kunnen we automatisering inzetten. Het automatiseren van deze processen kan veel tijd en geld opleveren.

Doelen stellen, plannen maken

Waar wij met jou voor zorgen

Automation, funnels en machine learning

Op steeds meer platformen als Google Ads en Facebook worden machine learning, een vorm van kunstmatige intelligentie, en automation de norm. Ook je marketingfunnels zijn processen waar automatische e-mails, chatbots en leadscoring een prominente rol spelen. 

Om dit goed te doen, moet je als marketeer wel precies weten wat je doet. Onze ervaren experts weten hoe je deze processen opzet, in de gaten houdt en bijstuurt.

uitgelicht

Opbouwen van klantprofielen

Voordat we automation inzetten maken we eerst klantprofielen aan. Die profielen maken we aan door middel van je bestaande data. Deze klantprofielen krijgen, met behulp van automation software, gepersonaliseerde marketingcampagnes te zien. Op basis van de verzamelde data krijgt de doelgroep op het juiste moment de juiste boodschap te zien.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag!

Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om eens door te praten. Een bakje koffie, een goed gesprek en voor je het weet gaat er een wereld voor je open!

Meer weten of verder praten?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!