Reclame Specialist

CROSEASEO
Reclame-specialist is al meer dan 30 jaar actief als leverancier van onder andere rvs- afstandhouders, draad- en stangensystemen en bewegwijzering aan de professionele signmarkt. Reclame-specialist heeft ambitie en passend bij deze ambitie was een nieuwe website. Dat deze website werkt blijkt uit de positieve resultaten.

Reclame-specialist ontwikkelt en maakt RVS afstandhouders en signmontagesystemen van hoge kwaliteit en levert aan een aantal grote signbedrijven in Nederland. Reclame-specialist heeft een zeer uitgebreid assortiment, maar biedt ook maatwerkoplossingen.

Uitdaging

Reclame-specialist is al langere tijd klant bij Positie1, in deze periode is  van eigenaar gewisseld. René Roelofs is de nieuwe eigenaar en heeft de ambitie om marktleider te worden van de Benelux en daarnaast uit te breiden richting Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

De website was puur gericht op de verkoop van de materialen en straalde niet de allure uit die paste bij het hogere segment. Daarnaast waren de communicatiestijlen en onderscheidende waarden van het merk niet duidelijk.

Geduld is een schone zaak

Doelen

Meer conversies

Verbeterde prestatie van de website

Internationaal

Marktleider Benelux en uitbreiden richting Frankrijk, Engeland Duitsland

Machineonderdelen

Het optimaliseren van de machineonderdelen

Oplossing

Ambities

Om de ambities waar te kunnen maken en voorbereid te zijn op de toekomst hebben we voor Reclame-specialist een positioneringsonderzoek uitgevoerd. Op basis van de resultaten hebben we een archetype, paginastructuur en visuele uitstraling bepaald. Maar ook een sterk merkverhaal, een geoptimaliseerde website én passende content bepaald.
Alle wensen van Reclame-specialist zijn in kaart gebracht en in samenwerking met Balster Webdesign hebben we een nieuwe webshop ontwikkeld. Diverse belangrijke processen zijn hierin geautomatiseerd, zoals voorraadbeheer, administratie en e-mailmarketing.

de marketingmachine

De marketingondersteuning voor Reclame-specialist is naast Google Ads uitgebreid met e-mailmarketing, social media (advertising) en SEO.

Resultaat

Er staat nu een Marketingmachine die klaar is voor de toekomst. Reclame-specialist heeft een duidelijk verhaal met een juiste uitstraling. Tijdrovende en terugkerende processen zijn geautomatiseerd en het is voor klanten eenvoudiger om een bestelling te plaatsen.

Hoewel ik ruim 30 jaar commercieel actief ben in de signmarkt is de marketing en met name online marketing relatief nieuw voor mij. Positie1 heeft mij wegwijs gemaakt in deze voor mij nieuwe materie en in samenspraak zijn we tot een totaal marketing plan gekomen.
Behalve de deskundigheid spreekt mij met name het persoonlijk contact en benaderbaarheid van Positie1 aan.

René Roelofs

wat betekent dit concreet

Resultaten

Door de nieuwe website en de uitbreiding van de werkzaamheden kunnen wij Reclame-specialist volledig ondersteunen in de marketing van het bedrijf. Elke drie maanden bepalen wij de focus voor optimalisatie. Er is nu een continue aanwezigheid van het merk Reclame-specialist en zetten stappen richting de positie als marktleider.
- 0 %
kosten in Ads
+ 0 %
transacties door Ads
+ 0 %
meer conversie
over periode van 2018 tot 2019

Wat wij voor jou doen?

Neem gerust contact met ons op! Dan leg ik het je allemaal uit.