Online marketeer

Myron Guftométros

Over mijn rol

Ik ben online marketeer met daarnaast ook een brede en diepe kennis van de meer traditionele marketing. Ik houd me voornamelijk bezig met SEA, SEO en strategisch meedenken. Met dank aan mijn analytische vermogen zie ik vaak snel waar mooie mogelijkheden liggen. Het daarna bedenken van creatieve ideeën om die mogelijkheden te benutten is iets wat ik graag doe. Ik ga vanuit een breed perspectief te werk, wat ervoor zorgt dat alle activiteiten in de juiste context passen.

Als ik niet werk

Hou ik erg van sporten. Ik heb mijn hele leven gevoetbald en fitness nu vooral veel. Daarnaast lees ik graag een non-fictie boek. Of als ik echt even wil relaxen kijk ik een serie of luister een podcast. Verder spreek ik regelmatig af met vrienden en familie, om wat te gaan eten of drinken. Als ik wat langer niet werk, vind ik het leuk om te reizen en nieuwe plekken en culturen te ontdekken.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik een aardig woordje Spaans spreek en dat ik meerdere periodes in het buitenland heb gewoond.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).