Website Specialist

Cees-Jan Slabbekoorn

Over mijn rol

De website is voor Positie1 een belangrijk onderdeel van de online-marketing. Om dit optimaal in te kunnen zetten ben ik bij Positie1 verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van de website voor de klant. Ik werk graag het door de marketeer ontwikkelde wireframe uit tot een ontwerp en uiteindelijk tot een functionele website. Een functionele website is overigens niet per definitie saai en onaantrekkelijk, dat is echt een misverstand! Ontwerp en design zijn voor daarin zeker niet te vergeten.

En is er al een website? Dan kijken we waar deze nog verbetering kan gebruiken, maken we aanpassingen en toevoegingen waar nodig.

Maar ook voor het beeldmateriaal doe ik graag een duit in het zakje. Ik word altijd erg blij van een mooie banner, een duidelijke boodschap of een energizer die net dat beetje extra toevoegt aan de website of aan bijvoorbeeld je facebookcampagne.

Als ik niet werk

zit ik op de fiets. Samen met mijn broers en zwager trappen we door het jaar heen heel wat kilometers weg. Groot voordeel van twee oudere broers is dat je in ieder geval uit de wind kunt fietsen ;-). Eerlijk toegegeven; ik ben wel een mooi-weer-fietser. En in de winter op de mountainbike om lekker de bossen in te trekken. Of ik zit op de hometrainer om de conditie op peil te houden.

Mijn piano is mijn grootste uitlaatklep. Daar kan ik alles in kwijt. Heerlijk alle stress wegspelen of gewoon lekker muziek maken. Daarnaast is zingen een grote passie. Dat doe ik graag in koorverband.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

ik echt kan genieten van lekker koken. Pakjes en zakjes gebruik ik liever niet. In de keuken of in de tuin op de barbecue.

En het fijne van lekker koken is… inderdaad lekker eten!

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).