Cees-Jan Slabbekoorn

Website Specialist

Over mijn rol

De website is voor Positie1 een belangrijk onderdeel van de online-marketing. Om dit optimaal in te kunnen zetten ben ik bij Positie1 verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van de website voor de klant. Ik werk graag het door de marketeer ontwikkelde wireframe uit tot een ontwerp en uiteindelijk tot een functionele website. Een functionele website is overigens niet per definitie saai en onaantrekkelijk, dat is echt een misverstand! Ontwerp en design zijn voor daarin zeker niet te vergeten.

En is er al een website? Dan kijken we waar deze nog verbetering kan gebruiken, maken we aanpassingen en toevoegingen waar nodig.

Maar ook voor het beeldmateriaal doe ik graag een duit in het zakje. Ik word altijd erg blij van een mooie banner, een duidelijke boodschap of een energizer die net dat beetje extra toevoegt aan de website of aan bijvoorbeeld je facebookcampagne.

Als ik niet werk

zit ik op de fiets. Samen met mijn broers en zwager trappen we door het jaar heen heel wat kilometers weg. Groot voordeel van twee oudere broers is dat je in ieder geval uit de wind kunt fietsen ;-). Eerlijk toegegeven; ik ben wel een mooi-weer-fietser. En helaas nog niet de beschikking over een mountainbike om de wintermaanden lekker de bossen in te trekken. Ik moet het in de winter doen met de hometrainer en naar buiten kijken.

Mijn piano is mijn grootste uitlaatklep. Daar kan ik alles in kwijt. Heerlijk alle stress wegspelen of gewoon lekker muziek maken. Daarnaast is zingen een grote passie. Dat doe ik graag in koorverband.

Wat collega’s niet over mij weten is dat

ik echt kan genieten van lekker koken. Pakjes en zakjes gebruik ik liever niet. In de keuken of in de tuin op de barbecue.

En het fijne van lekker koken is… inderdaad lekker eten!