Zwols succes

Deel dit bericht

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Hoe prettig is het om op je fiets naar je relaties of kantoor te kunnen! Gelukkig heb ik regelmatig de gelegenheid om dat te doen. Meerdere van onze opdrachtgevers bevinden zich binnen Zwolle, wel zo fijn.

Waarom? Nou,

  • geen parkeerproblemen;
  • vaak sneller dan met de auto;
  • lekker met m’n kop in de wind waait mijn hoofd lekker ‘leeg’ en kom ik weer fris en scherp aan bij mijn klant;
  • het is natuurlijk ook nog eens goed voor mijn fysieke conditie, want ik breng heel wat uurtjes zittend door.

Sinds dit voorjaar rijd ik op een Cortina Azero.  Wist je dat Cortina een Zwols merk is? Cortina is één van de fietsmerken van het familiebedrijf Kruitbosch BV. Zij hebben dit merk samen met hun marketingpartner Stunned (ook uit Zwolle) in een paar jaar tijd tot een groot succes gemaakt. Zwols succes!

Ik heb de fiets online kunnen samenstellen. De kleuren van het frame, de onderdelen en accessoires koos ik zelf. De aanschaf zelf deed ik bij een lokale fietsenmaker, die alles in elkaar zette. De fiets is grotendeels van aluminium en daardoor lekker licht. Zo knal ik zelfs regelmatig elektrische fietsen voorbij. Ook leuk 😉

Kruitbosch: kruitbosch.nl
Stunned: stunned.nl/nl/werk/

Meer omzet en rendement met online marketing?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips