WordPress thema’s van Swift Ideas

Door: admin
29 januari 2016

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Favoriet: WordPress thema’s van Swiftideas

Zes jaar geleden begon ik mij te verdiepen in het bouwen van websites. Ik wilde ontdekken of zelf bouwen iets voor mij zou zijn. Al snel kwam ik erachter dat voor het bouwen van een professionele  website bepaalde kennis van programmeren nodig is. Kennis die ik niet had en waarover ik nu nog steeds niet beschik. Wel werd ik na verloop van tijd handiger met css-bestanden, zodat ik in ieder geval een en ander aan de opmaak kon aanpassen.

Tot ik op een dag een WordPress thema van Swift Ideas kocht. Veel WordPress websites worden op basis van een thema gebouwd. In zo’n thema zijn een bepaalde websitestructuur en functionaliteiten ingebouwd. Je hoeft dan zelf nauwelijks of niet te programmeren. Wat de WordPress thema’s van  Swift Ideas zo waardevol maakt is de pagebuilder. Hiermee kun je de pagina’s van je website zelf ontwerpen, zonder dat je over technische kennis beschikt.

Het leuke aan het bouwen van een website met een WordPress thema van Swift Ideas vind ik dat de onlinemarketeer in mij helemaal los kan gaan. Ik kan zelf aanpassingen doen aan een website ter verbetering van de vindbaarheid of conversie. Het thema zorgt ervoor dat er geen beperkingen zijn. Deze website is ook gebouwd met een thema van Swift Ideas. Hierdoor kunnen we zelf alle content plaatsen, opmaken en optimaliseren. Dit scheelt tijd en we zijn zelf baas over de website.

Ben je een ondernemer die graag zelf zijn online marketing doet, dan kan ik je een thema van Swift Ideas aanbevelen. Zo houd je je website in eigen handen.

Klik hier om de thema’s van Swift Ideas te bekijken.

Deel dit bericht

Lees ook

Nieuws

Officieel MailBlue partner

Vanaf nu is Positie1 officieel partner van MailBlue. Misschien heb je de naam MailBlue al wel eens voorbij horen (of zien) komen. Wij werken al ...
Lees verder
Nieuws

Positie1 gaat (ook) offline…

“Alle online en offline communicatie overzichtelijk onder één dak” Zorgen dat het klikt. Al 15 jaar lang is dat de drijfveer vanwaaruit Eric Haasjes, Heleen ...
Lees verder
Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Lees verder
Nieuws

Officieel MailBlue partner

Vanaf nu is Positie1 officieel partner van MailBlue. Misschien heb je de naam MailBlue al wel eens voorbij horen (of zien) komen. Wij werken al ...
Lees het blog
Nieuws

Positie1 gaat (ook) offline…

“Alle online en offline communicatie overzichtelijk onder één dak” Zorgen dat het klikt. Al 15 jaar lang is dat de drijfveer vanwaaruit Eric Haasjes, Heleen ...
Lees het blog

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl