Vol energie het weekend in

Deel dit bericht

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Iedere vrijdagochtend sta ik om 7:30 uur in sportkleding klaar om te worden afgebeuld door Dirk van de Worp. Dirk is personal trainer en eigenaar van BlijFit. Tijdens de vrijdagochtend-bootcamp neemt hij een groepje ondernemers hardlopend mee naar bossen, veldjes en pleintjes. Daar worden we vervolgens onderworpen aan stevige oefeningen zoals jumping jacks, push ups, planken, squats, mountain climbers en nog veel meer ellende, gevolgd door een flink aantal intervalloopjes om het laatste beetje zuurstof uit onze longen en spieren te persen. Soms heeft Dirk ook gewichten mee “om het nog leuker te maken”.
Dit klinkt allemaal erg vervelend, maar het is natuurlijk fantastisch. Oké, soms zwaar, maar wel heel ontspannend! Je lijf en geest zijn na afloop weer fris en fruitig. Na afloop praten we gezellig bij onder het genot van een heerlijke cappuccino en een uitzonderlijk gezonde lekkernij, gemaakt door de vrouw van Dirk. Om 9:30 zit ik  gedoucht en vol energie op kantoor klaar om de vrijdag aan te vallen. Heerlijk. En zaterdag….spierpijn 😉

Meer omzet en rendement met online marketing?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl