Bel op 06-20323307 of stuur een e-mail
038 20 222 88 of stuur een e-mail

Vinden

Samen met jou willen we naar een topsite die volledig Google-proof is en naar correct toegepaste zoekmachinetechnieken, zodat jouw site een betere beoordeling krijgt dan die van je concurrenten. Ook willen we ervoor zorgen dat de prestaties van de website goed gemeten worden en verbeteringen inzichtelijk zijn.

Het is ons doel om een hoge positie in Google te realiseren op de voor jou meest kansrijke en relevante zoektermen. Niet als doel op zich, maar om te komen tot meer bezoekers, meer rendement!

Met welke woorden wordt er gezocht?

Laat een zoekwoordenonderzoek & analyse maken.

Google toont de meest relevante zoekresultaten aan haar bezoekers. Aan de zoekresultaten zie je dus welke invulling internetters – en dus Google – geven aan een zoekwoord. Door te onderzoeken welke woorden er in Google gebruikt worden en hoe vaak, krijgen we inzicht in het woordgebruik van je doelgroep.

Vervolgens werken wij de strategie uit en geven advies. Op basis van het zoekwoordenonderzoek en nulmeting maken wij een plan van aanpak. Praktisch en resultaatgericht.

Is je website Google-proof?

Website optimalisatie

Om te zorgen dat je website gewaardeerd wordt door Google, kan het nodig zijn om aanpassingen aan je website te doen. Om welke verbeteringen het gaat laten wij jou – of je websitebouwer – weten.

Is AdWords wel het goede kanaal voor mijn bedrijf?

Adwords campagne

Ook zo’n Google kortingsvoucher gekregen? Om snel resultaat te kunnen boeken, kan een AdWords campagne heel aantrekkelijk lijken. Wij maken voor veel bedrijven goed renderende advertenties. Natuurlijk op de meest kansrijke en betaalbare zoektermen. En we meten alles, dus je ziet welke resultaten de campagne oplevert.

Nog meer opties van AdWords gebruiken?

AdWords remarketing & Display netwerk van Google

Als je het remarketing-netwerk van Google gebruikt, bereik je zoekers die eerder op je website zijn geweest. Zij zien je advertenties op andere pagina’s binnen het display netwerk van Google.

Heb je een webshop?

Voor webshops is Google shopping goed renderend

Heb je een webshop? Dan is Google Shopping heel interessant voor jou. Je producten worden direct met foto en prijs in de zoekresultaten weergegeven. In de praktijk blijkt het hiermee mogelijk om veel bezoekers tot kopen aan te zetten.

Op Facebook adverteren?

Social media advertentie campagnes

Ja, ook via social mediakanalen als Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube kun jij je doelgroep benaderen. Wij kiezen samen met jou het juiste kanaal en we kunnen met “scherp schieten” door gericht te adverteren op de interesses van je doelgroep.

Kan linkbuilding nog wel in 2015?

Linkbuilding

Ja, dat kan, zolang het maar Google-proof gebeurt. Hoe meer andere websites verwijzen naar je website, hoe beter de reputatie van je eigen website wordt. Linkbuilding is het plaatsen van meerdere links van andere websites naar de jouwe. Google plaatst vervolgens de pagina’s van jouw website hoger in Google.

Wel eens nagedacht over e-mailmarketing?

E-mailmarketing campagnes

E-mailmarketing is het meest succesvolle kanaal om klanten te werven en te behouden. Een relevante nieuwsbrief zorgt voor meer bezoekers naar je website en leidt tot meer omzet en klanten. “The money is in the list” wordt er ook wel gezegd.