Teamplay, aces, smashes en bitterballen

Door: Ilona
13 november 2015

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

 

Teamplay, aces, smashes en bitterballen

Na een drukke dag vind ik het heerlijk om lekker te sporten. Je zou het niet zeggen gezien mijn lengte (haha), maar mijn favoriete sport is volleybal. Al sinds mijn negende levensjaar. Waarom volleybal? De combinatie tussen explosiviteit, techniek, tactiek en teamplay maakt dat ik elke keer weer zin heb om te trainen of een wedstrijd te spelen. Daarbij vind ik het een sympathieke sport. Zo ben ik in september naar een EK-wedstrijd van onze Nederlandse dames geweest, waarbij het me opviel dat er een warm publiek op afkomt waarbij sportiviteit en enthousiasme de boventoon voeren.

Ik hou van de dynamiek die een teamsport met zich mee brengt. Allemaal verschillende persoonlijkheden met een gezamenlijk doel. Je staat in dienst van het team om samen een stap verder te komen. Het team biedt geen ruimte voor ego’s, maar stimuleert bij ieder teamlid wel de drive om het allerbeste uit jezelf te halen en dat ook te laten zien.

Ook in online marketing is teamplay heel belangrijk. Klant, online marketeers, webbouwers en designers werken samen aan een strategie. Een enkele volleyballer, hoe goed ook, wint geen wedstrijd. Het is het team van leden met een gemeenschappelijk doel dat leidt tot synergie en toegevoegde waarde.

Alleen die bitterballen als beloning voor de gezamenlijke inzet… wat doen we daarmee binnen de online marketing? Iemand een suggestie?

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips