Stagiair

Wiebe Hoekstra

Over mijn rol

Ik ben allround marketing stagiair bij Positie1. Deze stage biedt mij de kans om praktijkervaring op te doen binnen een bruisende en innovatieve omgeving. Ik ben trots om deel uit te maken van het team en een bijdrage te kunnen leveren waar dat nodig is.

Als ik niet werk

Dan heb ik diverse passies en hobby’s. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het produceren van muziek en het bespelen van instrumenten zoals de piano. Het is mijn manier om creatief te zijn en een soort uitlaatklep. Ik besteed ook veel aandacht aan mijn lichamelijke gezondheid. Krachttraining en cardio vind ik heel belangrijk, omdat ze mij lichamelijk blijven uitdagen. Verder hecht ik veel waarde aan mijn relatie met vrienden en familie. In het weekend vind ik het heerlijk om samen leuke dingen te doen en kostbare momenten te delen. Het evenwicht tussen mijn persoonlijke interesses en de sociale connecties draagt bij aan mijn algehele welzijn en levensplezier.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik enige ervaring heb met tafeltennis.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).