Online marketeer

Vincent Priem

Over mijn rol

Ik ben begonnen als stagiair bij Positie1. Ik heb tijdens deze periode veel kunnen leren en veel ervaring opgedaan. Daarnaast hadden we een erg goede klik, na het afronden van mijn stage ben ik dan ook met plezier bij Positie1 gebleven. Het werk dat ik het meest en het liefst uitvoer bestaat onder andere uit het optimaliseren van websites, verschillende opdrachten op gebied van SEO en het opzetten en onderhouden van SEA campagnes. Wat dat betreft heb ik een veelzijdige rol waardoor ik mijzelf goed kan blijven ontwikkelen en het werk uitdagend blijft.

Als ik niet werk

Naast dat ik ervan hou om naar muziek te luisteren en daar veel inspiratie uit haal, maak ik ook erg graag muziek. Ook vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan en hou ik van een goede wandeling, hiken of mountainbiken. Daarnaast lees ik graag om mij te verdiepen in verschillende interessante onderwerpen zoals zelfontwikkeling, psychologie, religie, geschiedenis, etc.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).