Online marketeer

Stan ter Bruggen

Over mijn rol

In 2022 ben ik begonnen als stagiaire bij Positie1. Ik heb hier mijn eindopdracht mogen uitvoeren en ben destijds met vlag en wimpel geslaagd. Tijdens mijn eindstageperiode heb ik enorm veel kunnen leren bij Positie1, op vakgebied én persoonlijk gebied. Het is namelijk een flinke overstap van het schoollokaal naar een professionele werkvloer met vakmensen en eigen klanten. Ik heb hier vooral opgestoken dat je nooit bent uitgeleerd en dat je de toekomst (vrijwel) volledig in eigen hand hebt. Daarom zet ik mijn proactieve en leergierige houding voort om de stijgende groeilijn lineair door te trekken.

Mijn rol binnen Positie1 krijgt steeds meer vorm naarmate ik dieper de materie induik en ervaring opdoe. Momenteel hou ik mij vooral bezig met social ads management en SEO optimalisaties. Verder sta ik mijn collega’s bij waar nodig en neem ik de uiterst belangrijke taak graag op mij om de pootjes van Bowie en Levi regelmatig te strekken.

Als ik niet werk

Ben ik vaak te vinden in de natuur met mijn hond Zinzi, een Golden Retriever. Ik hou van de heerlijke frisse boslucht, samen hardlopen en samen zwemmen. De temperatuur maakt mij niet zoveel uit, een koukleum ben ik allerminst. Verder ga ik er graag op uit met vrienden. Naar een gave nachtclub, een bezoekje aan de bioscoop of gewoon simpel een uitje naar een andere stad. Natuurlijk is er ook vaak tijd voor een lekker drankje. Ik ben verder een groot voetbal liefhebber, momenteel met pijn in mijn hart supporter van PEC Zwolle. Zelf trap ik ook graag een balletje of basketbal ik met vrienden. In de sportschool kom ik regelmatig. Althans, dat is de bedoeling..

Maar vergis je niet! Ik lijk misschien een sportief type, maar tegelijkertijd kan ik ook best lui zijn.. Ik kan écht genieten van een lekker middagje bingewatchen op Netflix of een gave film met een lekker bakje chips op de bank. 

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik heb een flinke reis doorgemaakt als ik kijk naar mijn loopbaan. Ooit begon ik als 16 jarige jongen in een staalfabriek als kanter. Na verloop van tijd kreeg ik door dat ik meer wou in het leven en dat het werken in een staalfabriek niet bepaald gezond was voor mijn lichaam. De beslissing om mijn vaste contract na 5 jaar op te zeggen en door te leren bleek uiteindelijk één van mijn beste beslissingen ooit. Dit heeft mij geleerd om nooit op te geven als je iets écht graag wilt, ook al word het je afgeraden door mensen om je heen.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).