Copywriter

Sophie Mensink

Over mijn rol

Copywriting.

Ik werk één dag in de week voor Positie1 en houd me dan meestal bezig met copywriting. Dit houdt in dat ik wervende teksten schrijf voor websites van verschillende klanten. Uiteraard is SEO hierbij ook van belang. Ik probeer bepaalde zoekwoorden voldoende terug te laten komen om op deze manier de pagina’s hoog te laten scoren op relevante zoektermen in Google. Het is daarbij natuurlijk wel belangrijk dat de tekst leesbaar en interessant blijft.

Als ik niet werk

Naast het werken bij Positie1 ben ik nog bezig met mijn studie Digitale Marketing Communicatie. Verder sport ik graag, ik volleybal bij V.V. Dynamo Tubbergen en fitness ook regelmatig. Daarnaast houd ik van gezelligheid en lekker eten met familie en vrienden. Dat eten maak ik graag zelf, hoewel het aantal recepten dat ik ken zeer beperkt is. Het komt daarom wel vaak weer neer op mijn ‘specialiteit’, eigengemaakte pizza. Verder houd ik van bordspellen, waarvoor ik eigenlijk veel te fanatiek ben.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Voor pizza mag je me wakker maken. Dat is sowieso mijn favoriete eten en waarschijnlijk ook de reden waarom ik het mijn ‘specialiteit’ wat betreft koken noem.

MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).