Sophie Mensink

Copywriter

Over mijn rol

Copywriting.

Ik werk één dag in de week voor Positie1 en houd me dan meestal bezig met copywriting. Dit houdt in dat ik wervende teksten schrijf voor websites van verschillende klanten. Uiteraard is SEO hierbij ook van belang. Ik probeer bepaalde zoekwoorden voldoende terug te laten komen om op deze manier de pagina’s hoog te laten scoren op relevante zoektermen in Google. Het is daarbij natuurlijk wel belangrijk dat de tekst leesbaar en interessant blijft.

Als ik niet werk

Naast het werken bij Positie1 ben ik nog bezig met mijn studie Digitale Marketing Communicatie. Verder sport ik graag, ik volleybal bij V.V. Dynamo Tubbergen en fitness ook regelmatig. Daarnaast houd ik van gezelligheid en lekker eten met familie en vrienden. Dat eten maak ik graag zelf, hoewel het aantal recepten dat ik ken zeer beperkt is. Het komt daarom wel vaak weer neer op mijn ‘specialiteit’, eigengemaakte pizza. Verder houd ik van bordspellen, waarvoor ik eigenlijk veel te fanatiek ben.

Wat collega’s niet over mij weten is dat

Voor pizza mag je me wakker maken. Dat is sowieso mijn favoriete eten en waarschijnlijk ook de reden waarom ik het mijn ‘specialiteit’ wat betreft koken noem.