Projectmanager

Sebastiaan van Werven

Over mijn rol

Vanuit mijn rol als projectmanager houd ik mij bezig met strategie. Door eerdere ervaringen bij diverse bureau’s ben ik vrij breed onderlegd in met name zoekmachineoptimalisatie (SEO), conversieoptimalisatie (CRO) en copywriting. Ik krijg energie van het bedenken van een strategie en het (samen)uitvoeren van deze strategie. Teamwork vind ik het allerbelangrijkst. 

Als ik niet werk

Ben ik druk in de weer met hardlopen, boulderen, scouting en mijn gezin. Lekker buiten bezig zijn en mijn surplus aan energie steken in sportief bezig zijn. En als ik marketing nog niet zat ben, ga ik fanatiek aan de slag met mijn eigen projecten. Beetje ‘een speeltuin’ om alle nieuwe ontwikkelingen te testen. 

En voor een bordspel ben ik altijd in. Hoe moeilijker en strategischer, hoe beter! 

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik ben een echt open boek, dus ik denk dat de meeste collega’s vrij snel alles van mij weten. Wat wel vaak als verrassend overkomt is mijn zeer diverse muzieksmaak. Deze gaat van heerlijk relaxte soul, naar snoeiharde metal en oppeppende hardstyle. Zelfs foute apres ski-hits vind ik op zijn tijd lekker om naar te luisteren. Echt een mengelmoes van alles. 

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).