(Web) Designer

Maik Lok

Over mijn rol

Bij Positie1 houd ik me met name bezig met webdevelopment, UI design en allround design. Bij het ontwerp en inrichting van een website is niet alleen een mooie relevante uitstraling van belang. De site moet ook resultaatgericht en gebruiksvriendelijk zijn. De uitdaging van een website ontwikkelen die aan ál deze punten voldoet geeft mij veel energie. Bovendien is een website een belangrijk onderdeel in de marketingmachine. Voor het beste resultaat is de samenwerking met bijvoorbeeld SEO-specialisten en marketeers erg belangrijk. Naast een website ontwikkelen, haal ik ook veel plezier uit het optimaliseren van bestaande websites.

 

Als ik niet werk

Als ik niet werk volg ik graag online cursussen of lees ik educatieve boeken. In het weekend speel ik graag een potje poker met wat vrienden en geniet ik van een lekker glas whisky. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in nieuwe technologieën, zoals crypto’s, NFT’s, AI, VR en nieuwe gadgets. Ik volg deze ontwikkelingen op de voet en experimenteer hier graag mee.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik filosofie erg interessant vind. En dat ik zo uren lang kan luisteren naar bijvoorbeeld Jordan Peterson, maar dan natuurlijk wel op de achtergrond.

MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).