SEA Specialist

Linda Doorenbos

Over mijn rol

Ik ben gespecialiseerd in Google Ads. Ik haal er veel voldoening uit om voor klanten zoveel mogelijk uit Google Ads te halen. Daarnaast verzorg ik het projectmanagement voor een aantal klanten. Ik denk graag mee met de klant over hoe we zijn of haar bedrijf kunnen laten groeien. Ik betrek collega’s van verschillende disciplines bij projecten om zo tot het beste resultaat te komen. Verder ben ik een enorme fan van plannen en organiseren. Intern bekommer ik me daarom om onze planningstool Asana.

Als ik niet werk

Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. We wonen in een prachtige jaren ’30 woning in de Wipstrik in Zwolle. We zijn nog steeds erg druk met verbouwen en aanpassen van onze woning. En ondanks dat het soms een hoofdpijn-dossier is, halen we er ook veel plezier uit om het helemaal om te toveren tot ons droomhuis. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Van varen met mijn ouders tot een tof nieuw plekje ontdekken. Of op visite bij familie en vrienden. Het maakt me eigenlijk niet uit wat.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik ben een enorme lekkerbek. Maar dat weten de meeste collega’s wel denk ik…

MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).