Websitedeveloper | Fotografie

Koen Drost

Over mijn rol

Met mijn achtergrond in fotografie en grafische vormgeving benader ik mijn werk als webbouwer in de eerste plaats vanuit de creatieve kant. Beeldtaal fascineert mij enorm en ik ben graag bezig met hoe vormgeving een verhaal kan vertellen.

Als ik niet werk

Ben ik graag bezig in de keuken, ik kook graag en als het even kan ook uitgebreid. Van lekker eten, goede thee en een goed glas speciaalbier of wijn wordt ik gelukkig.

Daarnaast ben ik dol op muziek en puilt de platenkast uit van de LP’s van vooral veel metal en punkbands.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik ben van nature best open maar wat collega’s misschien nog niet weten is dat ik het liefst een huis vol bloemen heb.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).