Junior online marketeer

Ilse Haasjes

Over mijn rol

In mijn rol als junior marketeer combineer ik diverse taken. De focus ligt voornamelijk op zoekwoordenonderzoek, het rapporteren en het schrijven van SEO-teksten. Hierbij zoek ik naar een creatieve manier om verhalen te vertellen en de juiste zoektermen toe te voegen. Daarnaast richt ik mij op linkbuilding, waarbij ik relevante hyperlinks voor onze klanten verzamel. Deze links zijn belangrijk omdat Google ze gebruikt om de autoriteit en relevantie van een website te beoordelen.

Als ik niet werk

Wanneer ik niet werk, ben ik hard aan de studie. Ik ben momenteel bezig met mijn Pre-Master Marketing aan de RUG. En hier zit flink wat tijd in! Als ik even niet met mijn neus in de boeken zit, ben ik met mijn bestuur een heel leuk marketing evenement aan het organiseren. Deze editie ga ik over het budget en mag ik alle partners binnenslepen. Om alles lekker even los te laten vind ik het ook erg fijn om wekelijks te boksen.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Een leuk feitje over mij dat misschien niet bekend is bij mijn collega’s is dat ik een enorme fan ben van loempia’s. En een wijntje op z’n tijd vind ik ook erg lekker.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).