Mede-eigenaar

Heleen Altena

Over mijn rol

Net als @Eric ben ik in 2011 gestart met een online marketing bureau. Ik wilde geen personeel maar werkte sinds 2015 al met volle tevredenheid samen met Positie1. De positieve energie en het vertrouwen in het potentieel van het team heeft ervoor gezorgd dat we sinds 2022 de handen ineen hebben geslagen en samen zijn gegaan onder de naam Positie1. Daarnaast delen we dezelfde visie als het gaat om werkgeluk. Ik heb zelf ervaren hoe het is om uit balans te raken en vind het daarom zo belangrijk dat er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning. Het is mijn streven om een omgeving te creëren waarin iedereen zich op persoonlijk vlak zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

Ik word er blij van om anderen blij te maken. En vind het dan ook heerlijk om verwachtingen te overtreffen. Klanten blij te maken met mooie resultaten maar wel op een eerlijke manier. Authentieke marketing is daarom iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Omzet is belangrijk maar mag niet ten koste gaan van andere belangrijke zaken zoals natuur of mensen. Zijn we nog wel ethisch verantwoord bezig is dan ook een vraag die ik mezelf (en anderen) regelmatig stel.

Als ik niet werk

Ben ik met hond Levi te vinden op het strand, in het bos, of op de hei. Ik beoefen Qigong en yoga en ben gefascineerd door de Chinese Geneeswijze en het verbeteren van vitaliteit. Maar om de balans te houden ben ik ook bijna altijd te porren voor een avond in de kroeg of karaokebar.

Wat collega's niet over mij weten is dat...

Ik al meer dan 10 jaar bloedfanatiek Wordfeud (en sinds kort ook Wurdian speel) en mijn humeur er behoorlijk onder te lijden heeft als mijn vaardigheidsscore is gedaald.

Mensen

In gesprek met Cees-Jan #picknicktafelgesprekken

Binnen het team van Positie1 ben ik verantwoordelijk voor webdesign. Dan gaat het om zowel de bouw van een nieuwe website, als ook aanpassingen en/of onderhoud van bestaande websites. Bij dat laatste kun je denken aan aanpassingen, zodat we de conversies beter kunnen meten.
MensenNieuws

Sophie blikt terug op haar eerste maanden als fulltimer bij Positie1

Ik kom al sinds januari 2019 bij Positie1 over de vloer. Eerst als stagiaire tijdens mijn afstudeerstage op het HBO, toen als bijbaantje gedurende mijn vervolgstudie en nu als fulltime medewerker. Logischerwijs is mijn rol nu heel anders dan toen ik stage liep. Eerder vertelde ik al eens over mijn afstudeerstage bij Positie1. Nu is het tijd om wat meer te vertellen over mijn ervaringen als fulltime medewerker.
Mensen

In gesprek met Henriët #picknicktafelgesprekken

We werken bij Positie1 met een gezellig team. Een team boordevol ambitie en zin om klanten te helpen met de groei die ze voor ogen hebben. Je leert ons team al een beetje kennen via de bio’s op de website, maar je leert ze nog beter kennen in onze blogserie; Maak kennis met….Collega Henriët mag de aftrap doen (en stiekem vindt ze dat helemaal niet zo leuk).