Frens van der Sluis

Allround Marketeer | Projectmanager

Over mijn rol

Ook ik ben als Millennial opgegroeid met nieuwe technologieën, zoals het internet en heb het gebruik van mobile devices en sociale media groot zien worden. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een sterke interesse ontwikkeld voor deze nieuwe technologieën en volg deze nog dagelijks nauwgezet.

Nu mag ik mijn kennis en passie inzetten voor Positie1 en dat doe ik met veel plezier. Een full service online marketing bureau dat doelgericht oplossingen biedt voor iedere branche. Hier ben ik projectmanager en werk samen met ondernemers en collega’s aan online marketing vraagstukken. Met uiteindelijk 1 doel, een win-win-win situaties creëren voor onze klanten, Positie1 en de eindgebruiker. Bekeken door de ogen van de consument en doorvertaald naar online marketingoplossingen.

Mijn zwaartepunt ligt op techniek, conversieoptimalisatie en vormgeving. Ik haal ontzettend veel energie uit contact met mijn klanten en samen te werken aan het verbeteren van hun business. Ik ben altijd op zoek naar de klik, op zakelijk en persoonlijk vlak.

Als ik niet werk

Dan ben ik regelmatig aan het klimmen en klauteren in leegstaande panden, om mijn fotografiehobby te kunnen uitoefenen; namelijk Urban Exploring /Urbex. Met mijn camera probeer ik de schoonheid van verval vast te leggen en deel deze foto’s op mijn website www.urbexcrew.nl

Wat collega’s niet over mij weten is dat

Je kunt me wakker maken voor varen of een lekkere schnitzel en ik kan heel goed de hele avond netflixen.