Chantal Schoemaker

Content | Communicatie Specialist

Over mijn rol

Ik ben de contentspecialist van Positie1, maar je kunt bij mij ook terecht voor communicatievraagstukken. Ik word blij als ik klanten kan helpen bij het vertellen van hun verhaal. Met de juiste woorden die ene snaar kan raken. Samen met mijn collega’s denk ik mee in de vertaalslag van jouw wensen naar aansprekende online marketing. Op kantoor kun je me vinden bij de verwarming, zodat ik deze stiekem voluit kan zetten in de winter of als ik het koud vind…

Als ik niet werk

ben ik vaak thuis bij mijn man, 2 schatjes van zoons en onze seniore kat Micky. Een echt mannenhuishouden, waar ik met een flinke dosis liefde van alles en nog wat regel (en opruim). Daarnaast heb ik zo af en toe ook nog tijd om een goede thriller te lezen (bij voorkeur Karin Slaughter of Lars Kepler), te Netflixen en taartjes te bakken (die ik nooit meeneem naar kantoor). En om een beetje fit te blijven loop ik regelmatig hard. Ik ben te herkennen aan mijn Positie1 hardloopshirt en ‘blik op oneindig’ gezicht.

Wat collega’s niet over mij weten is dat

Ik vroeger onwijs fan was van de Backstreetboys en alle nummers nog steeds kan meezingen….en dat in de auto vaak ook keihard doe.