Brian ten Bosch

Social Advertising Specialist

Over mijn rol

Mijn expertise en kennis liggen bij Google Ads, Social Ads, conversieoptimalisatie en creatieve content verzinnen. Daarnaast kruip ik steeds meer in de rol van projectmanager.

Het leukste om te doen vind ik het zoeken naar een win-win-win situatie. Hierbij luister ik goed naar de wensen van de klant en kijk welke collega’s hierin kunnen ondersteunen om het beste resultaat voor de klant te behalen. Ik ben een teamplayer en dat komt in mijn rol duidelijk naar voren.

Als ik niet werk

Sport ik veel. Voordat mijn werkdag begint sta ik om 07.00 uur bij Peppergym om te fitnessen en in de avond speel ik nog basketbal en tennis. Maar ik hou ook van goede boeken en ik loop regelmatig een rondje met mijn vriendin Fya en we doen ook  veel andere leuke activiteiten samen. Ik vind het belangrijk om me persoonlijk te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig cursussen en lees veel vakliteratuur.

Verder ben ik, nu we een eigen huis hebben, ook druk met allerlei klusjes in en om huis. Hier haal ik ook energie uit; je huis steeds mooier maken.

Wat collega’s niet over mij weten is dat

Ik ben vrij open en vertel collega’s  veel over mezelf…Maar wat ze misschien niet weten is dat ze mij altijd wakker mogen maken voor een kipburger van de Febo! Die saus is echt te lekker ;-) . En….een bordje spareribs op z’n tijd mag ook zeker niet ontbreken.