Shots of Awe

Door: Ilona
19 februari 2016

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Er zijn niet veel YouTube-kanalen die mij tot de vaste kijkers kunnen rekenen. Ik houd van vernieuwing en zoek dus constant naar ander visueel vermaak door voor mij onbekende makers. Toch blijft één kanaal mijn aandacht trekken.

Shots of Awe is een YouTube-kanaal dat door Jason Silva in het leven werd geroepen. Mocht die naam je bekend voorkomen: hij presenteert ook Brain Games op Discovery Channel. Jason is filmmaker, presentator en filosoof en speelt met woorden als een soort virtuoos. Zijn kanaal bestaat uit filmpjes van grofweg twee minuten waarin hij je meeneemt in zijn gedachtengang over emotionele zuivering, de wisselwerking tussen mens en technologie en de extase en pijn van liefde. De combinatie van prachtige beelden, meeslepende muziek en een stortvloed van Jasons woorden zorgt voor een mindtrip die je sprakeloos achterlaat.

Elke dinsdag wacht ik dus gretig op de melding van mijn telefoon: ‘Shots of Awe heeft een nieuwe video geüpload’.

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips