Bel op 06-20323307 of stuur een e-mail
038 20 222 88 of stuur een e-mail

Resultaten

Het mooie is dat we kunnen meten of onze inspanningen succesvol zijn.
Hieronder geven we je met een paar cases een indruk van ons werk. Een kleine greep uit al onze projecten, waarbij je ziet welke oplossing wij gevonden hebben voor de vraag van de klant. Het resultaat is altijd afhankelijk van het doel wat jij voor ogen hebt.

Probleem

Wij hebben een jaar lang geprobeerd om zelf een goed presterende Adwordscampagne op te zetten. Bij het opstarten hadden we hulp van het ondersteuningsteam van Google. Maar we hadden het gevoel dat we er nog meer uit konden halen.

Mastertent logo 80px

 


Mastertent
Europees fabrikant en wereldwijd marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige vouwtenten.

Oplossing

Om te beginnen analyseerden we de bestaande Adwordscampagne en voerden we een zoekwoordenonderzoek uit. Dit vormde de basis voor ons plan van aanpak. Vervolgens maakten we een landingssite en lieten we teksten schrijven die rekening hielden met de meest relevante en kansrijke zoekwoorden. Stap drie bestond uit het opstellen van een gestructureerde Adwordscampagne, die beter paste bij het woordgebruik van de doelgroepen van Mastertent.

Resultaat

 • 40% meer offerteaanvragen ondanks een vergelijkbaar budget
 • Aanzienlijk groter succespercentage van offertes

Probleem

Wij willen graag meer bezoekers op onze nog vrij nieuwe website.

ATV

ATV Specialist
Aanbieder van nieuwe en gebruikte quads

Oplossing

We voerden een zoekwoordonderzoek en -analyse uit. Om de vindbaarheid in Google te verbeteren, optimaliseerden we vervolgens de belangrijkste pagina’s in de site. Hierbij werkten we samen met ATV-specialist, de websitebouwer en een tekstschrijver.

Resultaat

 • Minimaal twintig top-tien-noteringen in Google
 • Stijging van het aantal bezoekers met 245% per maand
 • Omzet meer dan verdubbeld

 

Probleem

We hebben niet inzichtelijk wat het resultaat is van onze online advertenties. En we hebben het gevoel dat we veel leergeld betalen. Ook zijn wij van mening dat onze vindbaarheid in Google een stuk beter kan.

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieks Verkoop Genemuiden
Outlet verkoophal voor tapijt, pvc-vloeren, laminaat en kunstgras

Oplossing

We hebben achtereenvolgens de zoekwoorden analyse uitgevoerd en strategie bepaald. Daarna bijna alle teksten laten herschrijven. In samenwerking met OKEwebsite is de website volledig geoptimaliseerd voor hoge posities in Google. Vervolgens kwalitatief goede Adwords campagne opgezet. Alles gecombineerd met goede metingen en duidelijke rapportages.

Resultaat

 • Meer dan 20 top 10 posities in Google
 • Ruim 70% meer bezoekers uit Google
 • Minder afhankelijk van betaalde advertenties in Google en op Marktplaats.

Probleem

Wij hebben onze bedrijfsnaam veranderd. Voortaan heten we niet meer ‘Nabers, maar ‘Van Swoll Makelaars’. Ook op onze nieuwe naam willen we online goed vindbaar zijn voor aanvragen in de regio Zwolle. Wat moeten en kunnen we doen?

Van Swoll logo

Van Swoll Makelaars
Aankoop- en verkoopmakelaar

Oplossing

Naast het advies om de oude site via een redirect door te linken naar de nieuwe website, hebben we voor Van Swoll Makelaars een specifieke Adwordscampagne opgezet waarbij de focus op de regio Zwolle lag. Die campagne baseerden we op de meest relevante zoektermen. Verder hebben we in samenwerking met de websitebouwer de belangrijkste pagina’s zo geoptimaliseerd, dat bezoekers sneller een aanvraagformulier invullen of telefonisch een afspraak maken.

Resultaat

 • Advertenties met een hoge doorklikratio (>5%)
 • Wekelijks nieuwe aanvragen met een hoog succespercentage

 

Probleem

Wij willen graag meer succes halen uit onze online marketingstrategie.

Brains Software
Brains Software maakt software speciaal voor bedrijven in de verhuur, steigerbouw en tijdelijke verkeersmaatregelen.

Oplossing

We startten met een zoekwoordonderzoek en – analyse. Daarna optimaliseerden we voor Brains een Adwords-campagne en optimaliseerden we webpagina’s met als doel de organische vindbaarheid te verbeteren. Alles gecombineerd met goede metingen en duidelijke rapportages.

Resultaat

 • Twee top-tien-noteringen in Google op belangrijke zoekwoorden
 • Betere kwaliteit Adwords campagne
 • Het aantal aanvragen is verdubbeld