Puur genieten bij Het Weeshuys

Door: Ilona
11 maart 2016

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Lekker eten dat met pure ingrediënten en veel liefde wordt bereid. Mij kun je ervoor wakker maken! Sinds een jaar heb ik een favoriet restaurant in Zwolle: Het Weeshuys. In de volksmond wordt het ook wel een eetcafé genoemd vanwege de knusse uitstraling en de gezellige eters aan de bar, maar de gerechten zijn absoluut van restaurantkwaliteit. De kaart wordt maandelijks vernieuwd met heerlijke gerechten die ambachtelijk en bourgondisch maar wel verfijnd te noemen zijn. Verrassend – vernieuwend –  ontspannen – regionaal – ambachtelijk  – biologisch – scharrel – duurzaam  

 

“Ons streven is zo duurzaam mogelijk te koken voor een zeer betaalbare prijs. Onze gerechten zijn het beste te omschrijven als “nieuw klassiek”. Mooie gerechten met eigen duidelijke filosofie. En door de menukaart maandelijks te wisselen, koken we met de seizoenen mee.”

– Aldus chef Robert en gastheer Zoran.

 

Zeg nou zelf, dit ziet er toch uit om op te eten!

 

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips