Onze uitgangspunten

De 7 uitgangspunten
van Positie1

Gewoon goed werk leveren. Met een gestructureerde aanpak waar de klant centraal staat. Geen poespas, maar praktische resultaten in duidelijke taal. 

Onze uitgangspunten

De 7 uitgangspunten
van Positie1

Gewoon goed werk leveren met een gestructureerde aanpak waar de klant centraal staat. Geen poespas, maar praktische resultaten in duidelijke taal. 

Onze uitgangspunten
  Add a header to begin generating the table of contents

  Wij zijn er speciaal voor MKB-bedrijven in de regio Zwolle

  1

  De regio Zwolle bruist! We zijn een bedrijvige regio met veel succesvolle MKB- bedrijven. Grote kans dat onze handelsmentaliteit hier een flink portie aan bijdraagt. Positie1 is een trots Zwols bedrijf en wij helpen graag andere bedrijven uit de regio. Het voordeel is dat we altijd dichtbij zijn en dat we de omgeving kennen. We weten wat er speelt en voelen ons betrokken.


  Wij komen naar je toe

  2

  Op de fiets of met de auto. We vinden het niet alleen waardevol, maar ook leuk om onze klant op locatie te bezoeken. Dat kan voor een kort overleg, of structureel. Bijvoorbeeld wanneer we een groter klantproject hebben. Uit ervaring weten we dat we klanten zo beter leren kennen en zij ons. En dat is een goede basis voor een duurzame relatie.

  Altijd contact met je
  eigen online marketeer

  3

  Word je klant bij ons? Dan krijg je je eigen online marketeer. Hij of zij verdiept zich in je branche, onderneming en visie. En dat werkt wel zo prettig. Vragen kunnen makkelijker en sneller beantwoord worden en je begrijpt elkaar beter. We vinden het belangrijk dat klanten goed op de hoogte zijn van wat we doen, daarom neemt je marketeer ook regelmatig contact met je op.

  Geen abracadabra,
  maar duidelijke taal

  4

  Onnodig gebruik van vakjargon, omdat het interessant is…
  Daar krijgen we jeuk van. Ook helpen we onze klanten daar niet mee. We willen dat onze klant begrijpt wat we doen. We hebben geen geheimen en zijn helder in onze communicatie. Leveren praktische resultaten en een duidelijke aanpak

  Altijd focus
  op resultaat

  5

  Samen met de klant gaan we voor het beste resultaat; het realiseren van online groei. Dat kan op verschillende manieren. We zijn ambitieus, maar niet pretentieus. We houden het proces nauwlettend in de gaten. We ondernemen actie als dat nodig is en overleggen regelmatig met de klant, zodat zij weten waar wij mee bezig zijn.


  We doen wat we beloven

  6

  Dus we doen geen loze beloftes. Want belofte maakt schuld. Onrealistische voorspellingen is niet ons ding. We zijn liever gewoon eerlijk en open. Waar we wel voor staan is dat we ons werk goed doen en altijd voor het beste resultaat gaan.


  We werken samen

  7

  En dan bedoelen we dat we ook echt samenwerken met onze klanten. Dat is écht luisteren naar wat de klant belangrijk vindt. De klant leren kennen en betrokken zijn. Het is ook regelmatig overleggen met elkaar en uitleggen wat je doet. Want dan begrijp je elkaar beter.