Verder kijken dan morgen, dat vinden we belangrijk

Onze aanpak

In onze aanpak staat de klant centraal. Samen met jou werken we aan je groeiambitie. We denken vooruit en altijd met een duidelijke strategie, zodat inzichtelijk is wat we doen en waarom we iets doen.

Jij wilt toch ook optimaal resultaat uit online marketing?

In 7 stappen naar een marketingmachine:

Onze werkwijze

2. Adviesgesprek

We kennen elkaar al wat beter en weten wat de wensen zijn. We brengen de mogelijkheden in kaart en komen het bij je presenteren. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons.

3. Vooronderzoek

We onderzoeken de huidige staat van jouw marketing.
Wat is er nodig om jouw ambities waar te maken?  We stellen een globaal  aanvalsplan op.

4. Offerte

Sluit ons aanvalsplan goed aan bij je wensen, dan maken we een passende offerte. Je ontvangt een overzicht met alle benodigde middelen op een rij en een vaste maandelijkse begroting. Dus geen verrassingen achteraf.

5. Strategie en jaarplan

Na akkoord maken we een duidelijk strategie met SMART doelstellingen, een jaarplan, persona’s en een uitgeschreven klantreis. We bekijken waar de focus moet liggen en welke stappen er opeenvolgend genomen moeten worden. Nu ligt er een blauwdruk van jouw marketingmachine.

6. Kickoff

We gaan van start! We plannen een kick-off moment en starten onze werkzaamheden, zoals afgesproken in de jaarplanning. 

7. Uitvoering

Fase 1 gaat van start. Onze experts houden zich bezig met jouw online marketing. We houden je betrokken en je kunt maandelijks een rapportage van ons verwachten. Ook komen we regelmatig bij je op bezoek. Iedere fase werken we aan een deel van jouw marketingmachine.

in vier fases van 3 maanden bouwen aan je marketingmachine​

Uitvoering

We verdelen het jaar in vier fases van drie maanden. Iedere fase werken we methodisch aan een onderdeel van je marketingmachine. 

Fase 1
Fase 2
Fase 3
Fase 4
Actieplan
Vanuit de jaarstrategie bepalen we het actieplan voor de komende fase van drie maanden.
Bouw
Het uitvoerende werk begint! Wij bouwen de marketingonderdelen op zoals in het actieplan staat. Dit is ook het moment om 'quick wins' toe te passen. Iedere fase leggen we de nadruk op een of twee machineonderdelen.
Optimalisatie
We sleutelen continu aan je online marketing en website. Aan de hand van data kijken we wat beter of anders kan. Belangrijke verbeteringen passen we direct toe.
Evaluatie
Je kunt maandelijks een rapport van ons verwachten met daarin de resultaten en een duidelijke toelichting. Regelmatig komen we bij je langs om de resultaten te bespreken. Na deze drie maanden volgt een persoonlijk moment waarin we onze samenwerking en resultaten evalueren.

Jij kunt je weer volledig richten op ondernemen

Dáárom onze marketingmachine

Ontvang ons whitepaper over de MarketingMachine!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag!

Nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Een bakje koffie, een goed gesprek en voor je het weet gaat er een wereld voor je open!

“Positie1 heeft mij wegwijs gemaakt in de voor mij nieuwe materie en in samenspraak zijn we tot een totaal marketing plan gekomen. Behalve de deskundigheid spreekt mij met name het persoonlijk contact en benaderbaarheid van Positie1 aan.”

 

“Je kunt snel overleggen met de mensen van Positie1 en zaken worden snel opgepakt. Nog belangrijker: de samen ingezette weg levert tot nu toe het gewenste resultaat op. Ik kan iedereen daarom aanraden om met Positie1 samen te werken.”

Beginnen met een koffiegesprek?

We maken graag tijd voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie!

Of stuur een mail naar eric@positie1.nl