Jouw online marketing bureau uit Zwolle.

Positie1 is een online marketing bureau in Zwolle. Wij helpen mkb-bedrijven succesvol te worden via het internet. Onze specialiteit is het verbeteren van de online vindbaarheid van onze klanten. Dat doen we door je website voor Google te optimaliseren.

Dat doen we door je website voor Google te optimaliseren.

Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Dagelijks worden er miljoenen zoekopdrachten ingevoerd. Door je website zo zoekmachinevriendelijk mogelijk te maken, kan jouw bedrijf bovenaan in de zoekresultaten komen te staan. En wie bovenaan staat, krijgt meer bezoekers.

Waarom je er goed aan doet om voor de optimalisatie van je website een online marketing bureau in te schakelen? De ontwikkelingen bij Google gaan razendsnel. Wat vandaag goed werkt, kan morgen achterhaald zijn. Wij houden die ontwikkelingen nauwgezet bij. Door het online marketing bureau Positie1 in te schakelen, weet je zeker dat jouw website altijd voldoet aan de eisen van Google. En blijft je website ook op de lange termijn goed vindbaar.

Jouw Zoekmachineoptimalisatie-specialist uit Zwolle

Het online-marketingbureau Positie1 is jouw specialist in Zwolle op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. We werken graag samen met bedrijven uit de regio, omdat we de omgeving kennen en persoonlijk contact belangrijk vinden. Zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is de kunst om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te komen. 

De eerste stap naar deze hoge posities is ontdekken wat de woorden zijn waarop jouw klanten in Google zoeken. Daarom starten we altijd met een zoekwoordenonderzoek. Vervolgens plaatsen we deze zoekwoorden op je website. Daarnaast zorgen we voor meer links naar je website, waardoor Google meer waarde aan je website toekent. Natuurlijk meten we de resultaten van onze inspanningen nauwkeurig, zodat je precies weet hoe je website scoort in Google.

Jouw Google Adwords specialist uit Zwolle

Ons online-marketingbureau is bovendien gespecialiseerd in Google-Adwordscampagnes. Google Adwords is de advertentiedienst van Google en de snelste manier om hoger in de zoekresultaten te komen. Je betaalt per klik op je advertentie. Je wilt natuurlijk dat deze investering je zoveel mogelijk oplevert. Daarom monitoren we nauwkeurig hoe je advertentie presteert. We denken actief mee om te zorgen dat je uit je Google-Adwordscampagne een maximaal rendement behaalt.

Google Business (lokale vindbaarheid)

Als Zwols online marketing bureau werken met veel bedrijven samen die lokaal actief zijn. Hierdoor hebben we inmiddels veel ervaring met het verbeteren van de lokale vindbaarheid van onze klanten. Een belangrijk middel hiervoor is het maken en optimaliseren van een Google Business profiel. Google plaatst de Google-Businessresultaten namelijk boven de ‘normale’ resultaten. Wil je hoog scoren, dan zijn ook hier de juiste zoekwoorden doorslaggevend. Een Google-Businessprofiel aanmaken is gratis en kun je met ons stappenplan ook prima zelf doen.

Lees hier hoe je in 11 stappen zelf het profiel aanmaakt en optimaliseert –>

Van webadres naar
ons bezoekadres