“Moed is: wel doen wat je niet kunt”

Door: David van Beek
14 augustus 2015

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

 

“Moed is: wel doen wat je niet kunt”

Anne van der Bijl, oprichter Open Doors

Deze uitspraak heeft bij mij een vaste plek aan de wand gekregen. Wat het voor mij betekent?

Of het nu gaat om werk, privé of andere gebieden waarin ik voor uitdagingen sta: deze quote heeft mij al meerdere keren geholpen om uit mijn comfortzone te stappen. Ik vertaal het ook wel eens als een credo voor mezelf: “Ik kan het niet, maar ik doe het toch!”

Anne van der Bijl is voor mij een inspirerend persoon, want hij heeft deze uitspraak ontelbare keren voorgeleefd.

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips