Minst favo bijbaantje

Door: David van Beek
22 januari 2016

Mijn favoriet

Wij laten ons graag inspireren. En als we dat wat ons inspireert met jou delen, brengen we jou misschien ook weer ook op ideeën. Daarom presenteren we voortaan elke vrijdag een van onze favorieten. Wat is jouw favoriet?

Het was nog niet makkelijk kiezen tussen al die verschillende werkgevers die ik tijdens mijn studies heb gehad.

Er was eens een tijd dat ik als student alle baantjes aangreep om mijn centen bij elkaar te schrapen. Het heeft me naast een zakje geld ook een aantal wijze lessen geleerd: ik hoef niet alles, ik kan niet alles en ik wil sommige dingen ook nóóit meer doen. Maar wat is dan dat minst favo bijbaantje? De bedorven crème de la crème van de arbeidsmarkt?

Ik houd je niet langer in spanning. De uiteindelijke strijd gaat tussen vier maanden in drie ploegen pvc-buisjes klikken, een weekje potgrondzakken schudden en een dagje achter de gft-vuilniswagen lopen. Je raadt het al, de bijbaan met de kortste arbeidsduur heeft de twijfelachtige eer…

 

Deel dit bericht

Ook op zoek naar de juiste klik?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar info@positie1.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en tips