Snel, betrouwbaar, betaalbaar én super eenvoudig in gebruik.

Woocommerce Webshop

Woocommerce webshop

Wat we doen

Functioneel design

Een mooie website is niet per definitie een goede website. We richten ons op gebruiksvriendelijk en functioneel design.

Marketing website

Vanuit onze onlinemarketing kennis bouwen we je nieuwe website zodat je vanaf lancering kan beginnen met marketingcampagnes.

Volledige controle

Verander zelf afbeeldingen en plaats nieuwsberichten op je website. Door onze online videotraining pas je zelf je website aan.

Up-to-date

Wil je je geen zorgen maken over al die updates? Kies voor ons onderhoudspakket en je hebt nergens omkijken naar. 

Je kunt je weer volledig richten op ondernemen

De mogelijkheden

Je nieuwe webshop wordt gebouwd in WordPress, dat bekend staat om haar gebruiksvriendelijkheid De webshop-functionaliteiten worden toegevoegd via de plugin Woocommerce.
Je webshop wordt voorzien van een responsive design. Dat betekent dat je website op zowel desktop als tablets en mobiele telefoons goed leesbaar en functioneel is.
We meten alle activiteiten op je webshop, zodat we in Google Analytics alle informatie kunnen inzien die nodig is om je website te verbeteren.
Van hosting tot aan de laatste afbeelding optimaliseren we je nieuwe webshop, zodat deze supersnel inlaadt.
Bij elke bestelling wordt een automatische PDF-factuur gemaakt en naar de klant verstuurd.
Na elke bestelling wordt een automatisch orderbevestiging gestuurd naar de klant gestuurd, volledig in jouw huisstijl.
We houden jouw klanten op de hoogte van de status van hun bestelling. Via Track&Trace kunnen ze precies zijn waar het pakketje is.
Maak je al gebruik van e-mailmarketing of wil je hiermee starten. We koppelen je website met je e-mailmarketingprogramma voor het verzamelen van e-mailadressen.
We werken samen met Natuurlijk! Hosting & Security voor het hosten van al onze website. Via deze partner garanderen we de snelheid en veiligheid van je website.
We zijn geen juristen maar hebben voldoende kennis van de AVG-wet om je te helpen je webshop AVG-proof te maken.

Hoe we dat doen

1. Wat is je ambitie?

We beginnen bij het begin. Wat is het doel van je webshop. En wat zijn je ambities.

2. De rol van je website

We gaan samen kijken welke rol je webshop gaat spelen, om je ambitie waar te maken. Over welke functionaliteiten moet je webshop beschikken? En natuurlijk, hoe komt de webshop eruit te zien?

3. Offerte

Als we genoeg informatie hebben, maken we een offerte op maat. Hierin beschrijven we alle werkzaamheden die we uitvoeren en welke investering hierbij komt kijken.

4. Testomgeving

Na akkoord op de offerte, maken we een testomgeving. Op deze online omgeving bouwen we je nieuwe webshop, terwijl je huidige webshop in de lucht blijft.

5. Concept ontwerp

We maken een ontwerp voor de belangrijkste pagina’s. Na akkoord op het ontwerp starten we met de realisatie.

6. Realiseren ontwerp

Zodra we akkoord hebben op het concept, bouwen we de webshop in dezelfde stijl. In deze fase zorgen we er ook voor, dat je webshop er goed uitziet op tablets en mobiele telefoons (responsive design).

7. Testen

Vervolgens testen we alle functionaliteiten van de webshop.

Bijvoorbeeld of de bestellingen en betalingen goed binnenkomen, of de e-mails goed worden verstuurd en of de PDF-factuur in de e-mail is bijgevoegd. Ook testen we of de webshop op alle apparaten en browsers goed functioneert.

8. We gaan live

Als de webshop goed door alle tests is gekomen, zetten we je nieuwe webshop live.

9. Na livegang

Na de livegang controleren we je webshop nog een keer, zodat we zeker weten dat alles goed werkt.

de marketingmachine in praktijk

Cases

Voor onze klanten laten we de marketingmachine optimaal draaien. Met mooie resultaten als gevolg. Lees onze cases en kijk of deze machine ook voor jou gaat draaien.
Webdevelopment

Fan van Wonen

SEASEO

Deurmat aan huis

Sinds 2014 zijn we marketingpartner van Deurmataanhuis.nl. Zij bieden hoge kwaliteit deurmatten op maat tegen scherpe prijzen en met een goede service. De concurrentie is groot en het is daarom des te belangrijker om online goed zichtbaar te zijn.
Webdevelopment

Peppergym

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag!

Ook behoefte aan vernieuwing van je digitale etalage? Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren!

“Positie1 ontzorgt de klant en tilt je website naar een hoger plan. Een mooi bedrijf met een gedreven ‘aanvoerder’ en om hem heen een gemotiveerd en enthousiast team!”
“Hoewel ik ruim 30 jaar commercieel actief ben in de signmarkt is de marketing en met name online marketing relatief nieuw voor mij. Positie1 heeft mij wegwijs gemaakt in deze voor mij nieuwe materie en in samenspraak zijn we tot een totaal marketing plan gekomen.
Behalve de deskundigheid spreekt mij met name het persoonlijk contact en benaderbaarheid van Positie1 aan.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!