Onderhoud

Wanneer je website een belangrijk kanaal is voor nieuw klanten, wil je natuurlijk dat je altijd online bent. Kies voor een onderhoudspakket, om de kans fouten in je website te minimaliseren.
In opdracht voor IncompanyFit bouwen we een nieuwe website

Updaten & Testen

De technologie achter een website ontwikkelt zich razendsnel. Want internetbrowsers voeren updates door, Google past haar regels aan, websitebezoekers stellen strengere eisen aan je website. Ontwikkelingen waar je geen invloed op hebt, maar wel in mee moet.

Er zit wel een nadeel aan het updaten van je website. Alle software die de opmaak en functionaliteiten van je website bepalen, moeten samenwerken met elkaar. En soms kan een update ervoor zorgen, dat bijvoorbeeld een contactformulier niet meer goed werkt. Of de opmaak van je website ziet er net iets anders uit, dan zou moeten. 

Onderhoud

Wanneer je voor een onderhoudspakket kiest, updaten wij je website iedere maand. We testen vervolgens je website en lossen eventuele fouten direct op.

Kan er helemaal niets meer mis gaan, als ik een onderhoudspakket heb?

We vergelijken het onderhoud van een website vaak met een auto. Wanneer je regelmatig onderhoud aan je auto laat plegen, is de kans kleiner dat je stil komt te staan. Het is echter geen garantie dat er nooit iets mis gaat. Met een onderhoudspakket minimaliseer je die kans wel.

update-to-date

Voorbeelden van updates

Je wilt mee met de nieuwste design trends. Maar dan moet je website dit wel ondersteunen. Een onderdeel van plugin en thema updates is het ondersteunen van nieuwe designmogelijkheden.

Een website zit vol met functionaliteiten zoals het aanvragen van offertes, inschrijven voor een nieuwsbrief of het plaatsen van bestellingen. Plugins updaten met nieuwe functionaliteiten om dit proces te vereenvoudigen en dus je website verbeteren.

Wat de ene dag goedgekeurd wordt door Google kan de volgende dag schadelijk zijn voor je website. De techniek achter je website moet dus meebewegen met de wensen van Google. Anders kan je zomaar uit de zoekresultaten verdwijnen.

Heb je een langzame website, dan zijn je bezoekers snel weg. De makers van WordPress thema's en plugins doen regelmatig updates om je website zo snel mogelijk te maken.

Niet iedereen is even snel met het omarmen van nieuwe technologie. Maar iemand die op een verouderde computer werkt met je website wel kunnen blijven benaderen. En omgekeerd moeten de mensen met de nieuwste technologieën je website ook kunnen bezoeken. Je website moet geüpdatet worden om op zoveel mogelijk apparaten en software goed te functioneren.

Websites worden bekeken via browsers (Google Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge etc.). Deze browsers ontwikkelen zich. En jouw website moet mee ontwikkelen.

Niet elke update verloopt vlekkeloos. Er worden daarom ook updates gedaan om foutjes (bugs) uit je website te halen.

Onze werkwijze

We willen graag toe naar een situatie, waarin je website volledig up-to-date is en meebeweegt met de nieuwste trends en technologieën. Maar wel op de voorwaarde dat de website er zo uitziet en functioneert zoals het hoort. Daarom testen we alle updates voordat we ze doorvoeren. Maar we doen ook een stap extra door na de updates te controleren.

Stap 1

We hebben een testomgeving waar alle software op draait, die ook voor jouw website gebruikt wordt.

Stap 2

Staan er updates klaar, dan controleren we op welke onderdelen van je website deze updates invloed hebben.

Stap 3

We updaten de software op onze testomgeving en controleren op dit problemen oplevert.

Stap 4

We zoeken een oplossing voor de problemen. Pas wanneer we alle problemen getackeld hebben, voeren we de updates uit op jouw website.

Stap 5

We controleren of je website er nog hetzelfde uitziet als voor de update. En natuurlijk of alle functionaliteiten nog werken. We testen je contactformulier, je nieuwsbrief-formulier en als je een webshop hebt doen we een testbestelling.

Plugins

WordPress is een systeem die van zichzelf beschikt om basis functionaliteiten. Om meer functionaliteiten toe te voegen aan je website, maken we gebruik van plugins. Er zijn veel gratis plugins beschikbaar, wat de kosten van een WordPress website omlaag brengt. Het nadeel van gratis plugins is dat de kwaliteit, snelheid en veiligheid minder te garanderen is.

Daarom hebben wij een verzameling premium plugins om kwalitatief goede websites te bouwen. Aan de premium plugins zijn jaarlijkse kosten verbonden, die inbegrepen zitten in het onderhoudspakket.

De voordelen van premium plugins

Onze premium plugins

Alle onderstaande plugin vallen binnen het onderhoudspakket. Als je voor deze plugin een licentie voor 1 website aanschaft zijn de kosten: €850 éénmalig + €414 per jaar. Omdat wij grote aantallen licenties afnemen, kunnen we de licentie tegen een lager tarief aanbieden.

Onderhoudspakketten

De werkzaamheden van het onderhoudspakket worden maandelijkse uitgevoerd. De facturering van het onderhoudspakket vindt jaarlijks plaats. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Onderhoud website

€499 per jaar

Maandelijks updates:

Inclusief premium plugins:​

Onderhoud webshop

€699 per jaar

Maandelijks updates:

Inclusief premium plugins:​

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!