Snel, betrouwbaar, betaalbaar én super eenvoudig in gebruik.

Jouw website draait in onze machine

We bouwen én beheren websites zelf. Dat levert lekker korte lijnen op en dezelfde belangen. Deze manier van werken maakt onze marketing flexibeler, sneller en effectiever!

In opdracht voor IncompanyFit bouwen we een nieuwe website

Alles in eigen beheer maakt flexibel

Jouw website, jouw marketing

We durven inmiddels wel te zeggen dat we de meeste content management systemen wel gezien en gebruikt hebben. En voor ons is WordPress toch echt de onbetwiste nummer 1! Met als absolute voorwaarde een strenge selectie van uitbreidingsmogelijkheden om het leven van jou en ons een stuk aangenamer te maken. We vermijden gedoe en ingewikkelde oplossingen.

Jouw marketingmachine

Onderdeel van je marketingmachine

Je website is een belangrijk middel om te verkopen. Dat betekent dat we maandelijks jouw website optimaliseren en deze steeds beter laten aansluiten bij alle andere marketingactiviteiten. WordPress en Woocommerce (webshops) is eenvoudig te koppelen aan de meeste marketingsoftware.

Responsive

Voor alle apparaten

We zorgen dat de website voor verschillende devices functioneel is, een responsive website is tegenwoordig echt een must. Wist je dat meer dan de helft van de bezoekers van websites via mobiele devices komt? Hier houden we dus nadrukkelijk rekening mee. 

wordpress

Gebruiksvriendelijk en flexibel CMS

We bouwen de website op in WordPress, een CMS dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarbij gebruiken we standaard de meest geprezen pagebuilder Elementor Pro, zodat ook jouw team ermee werken kan. Zo kunnen we snel schakelen en aanpassen. En zijn we niet meer afhankelijk van externe partijen.

Snelheid

Snelheid is een belangrijk onderdeel waar we serieus rekening mee houden. We zorgen voor een technisch perfecte website die snel laadt, zodat bezoekers daar nooit op kunnen afhaken.

prijstechnisch

Blijvend betaalbaar

Het voordeel van WordPress is dat de meeste functies eenvoudig toe te voegen zijn. Ook nadat de website is opgeleverd. Hierdoor blijft de website betaalbaar. Dit geldt net zo bij het maken van een nieuwe website als bij het door ontwikkelen van je website.

Up-to-date en veilig

We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen. We houden alle ontwikkelingen in de gaten en bieden dan ook aan de website te onderhouden en te voorzien van updates. Hierdoor kunnen we ook de beveiliging van de website controleren en samen met de webhosting zorgen dat deze up-to-date is.

onze marketingmachine is maatwerk

Geen website is hetzelfde

WordPress Website

Wij maken je nieuwe website in WordPress. Het meest gebruikte systeem ter wereld, dat bekend staat om haar gebruiksvriendelijkheid.

Woo commerce Webshop

Een winstgevende webshop die je zelf eenvoudig kan onderhouden.​​ Gebouwd in WordPress in combinatie met Woocommerce.

Onderhoud

Wil je geen zorgen om de updates van je WordPress website? Neem dan een onderhoudspakket. We updaten je website maandelijks en lossen eventuele fouten direct op.

Wil je ook groei in je online business?​

Benieuwd hoe wij je helpen groeien met online marketing?
Download de whitepaper De Marketingmachine en lees:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Maak een afspraak

We komen graag met je in contact. Maak hier geheel vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om deze in onze machine te gieten!

Een afspraak maken is mogelijk op maandag t/m vrijdag. Het liefst plannen we het tijdstip tijdens kantooruren, maar in overleg is er veel mogelijk!

Kom in contact

Neem gerust contact op voor een afspraak. We praten graag met je verder.

Download onze website-checklist!

Is jouw website klaar voor 2021? Heb je bijvoorbeeld gedacht aan:

Vul hieronder je gegevens in en ontvang onze checklist om je site weer 2021-ready te maken!
checklist-website-download

Wil je ook groei in je online business?

Benieuwd hoe wij je helpen groeien met online marketing? Download de whitepaper De Marketingmachine en lees: