Snel, betrouwbaar, betaalbaar én super eenvoudig in gebruik.

Jouw website draait in onze machine

We bouwen én beheren websites zelf. Dat levert lekker korte lijnen op en dezelfde belangen. Deze manier van werken maakt onze marketing flexibeler, sneller en effectiever!
In opdracht voor IncompanyFit bouwen we een nieuwe website

Alles in eigen beheer maakt flexibel

Jouw website, jouw marketing

We durven inmiddels wel te zeggen dat we de meeste content management systemen wel gezien en gebruikt hebben. En voor ons is WordPress toch echt de onbetwiste nummer 1! Met als absolute voorwaarde een strenge selectie van uitbreidingsmogelijkheden om het leven van jou en ons een stuk aangenamer te maken. We vermijden gedoe en ingewikkelde oplossingen.

Jouw marketingmachine

Onderdeel van je marketingmachine

Je website is een belangrijk middel om te verkopen. Dat betekent dat we maandelijks jouw website optimaliseren en steeds beter aansluiten bij alle andere marketingactiviteiten. WordPress en Woocommerce (webshops) is eenvoudig te koppelen aan de meeste marketingsoftware.

Responsive

Voor alle apparaten

We zorgen dat de website voor verschillende devices functioneel is, responsive website is tegenwoordig echt een must. Wist je dat meer dan de helft van de bezoekers van websites via mobiele devices komt? Hier houden we dus nadrukkelijk rekening mee. 

wordpress

Gebruiksvriendelijk en flexibel CMS

We bouwen de website op in WordPress, een CMS  dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarbij gebruiken we standaard de meest geprezen pagebuilder Elementor Pro, zodat ook jouw team ermee werken kan. Zo kunnen we snel schakelen en aanpassen. En zijn we niet meer afhankelijk van externe partijen.

Snelheid

Snelheid een belangrijk onderdeel waar we serieus rekening mee houden. We zorgen voor een technisch perfecte website die snel laadt, zodat bezoekers daar nooit op kunnen afhaken.

prijstechnisch

Blijvend betaalbaar

Het voordeel van WordPress is dat de meeste functies eenvoudig toe te voegen zijn. Ook nadat de website is opgeleverd. Hierdoor blijft de website betaalbaar. Dit geldt net zo bij het maken van een nieuwe website als bij het door ontwikkelen van je website.

Up-to-date en veilig

We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen. We houden alle ontwikkelingen in de gaten en bieden dan ook aan de website te onderhouden en te voorzien van updates. Hierdoor kunnen we ook de beveiliging van de website controleren en samen met de webhosting zorgen dat deze up-to-date is.

Je kunt je weer volledig richten op ondernemen

Dáárom onze marketingmachine

  • Compleet. Jouw online marketing is compleet en alles is op elkaar afgestemd.
  • Relevant. Je marketing sluit naadloos aan bij de oriëntatiefase van je doelgroep.
  • Tijdbesparend. Tijdrovende onderdelen worden geautomatiseerd.
  • Kraakhelder. Het marketingplan en je doelstellingen zijn helder vanaf het begin.
  • Flexibel. We sturen op tijd bij zonder ad hoc te werken.
  • Vakkundig. Een pragmatisch team van ervaren specialisten zorgt continu voor groei.
  • Snel. We kunnen snel schakelen omdat we alle onderdelen in eigen beheer hebben.
  • Eenheid. Je bestaande marketing wordt geïntegreerd in ons concept.

Je website is onderdeel van onze marketingmachine

De kracht van onze marketing is dat alles samenwerkt, als een machine. Spring naar de machineonderdelen:

Strategie

Voordat we beginnen met de bouw bepalen we je doelstellingen. De strategie vormt de blauwdruk van de machine en de weg er naartoe. Zo maken we van onze machine een slimme machine.

Bezoekers

We zetten de juiste kanalen met een relevante boodschap, op het juiste tijdstip en sturen op doelen.

Content

We maken verleidelijk content die precies aansluit op de behoefte van de (be)zoeker op dat moment.

Optimalisatie

We verbeteren en verfijnen je marketing continu. We spelen in op veranderd gedrag en zijn de concurrent steeds een stapje voor.

Automatisering

Processen die steeds terugkomen automatiseren we. We verzamelen klantgegevens en gaan voor waardevolle leads.

Data

Van meet af aan focussen we ons op het bezoekersgedrag. We stellen doelen in analyseren gedrag. Hierdoor kunnen we tijdig de juiste acties ondernemen en als het nodig is bijsturen.

Je marketingmachine begint nu daadwerkelijk vorm te krijgen en kan straks op volle toeren gaan draaien.

onze marketingmachine is maatwerk

Geen website is hetzelfde

WordPress Website

Wij maken je nieuwe website in WordPress. Het meest gebruikte systeem ter wereld, dat bekend staat om haar gebruiksvriendelijkheid.

Woocommerce Webshop

Een winstgevende webshop die je zelf eenvoudig kan onderhouden.​​ Gebouwd in WordPress in combinatie met Woocommerce.

Onderhoud

Wil je geen zorgen om de updates van je WordPress website? Neem dan een onderhoudspakket. We updaten je website maandelijks en lossen eventuele fouten direct op.

de marketingmachine in praktijk

Cases

Voor onze klanten laten we de marketingmachine optimaal draaien. Met mooie resultaten als gevolg. Lees onze cases en kijk of deze machine ook voor jou gaat draaien.
Psychologie in Theater

Psychologie in Theater

Conversie-optimalisatieSocial advertising
Psychologie in Theater is een team dat bestaat uit wetenschappers, psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers. Ze hebben de krachten gebundeld en daaruit is een prachtige, waardevolle theatervoorstelling ontstaan op het gebied van relatie en ouderenzorg.
ITC Natural Luxury Flooring

ITC Natural Luxury Flooring

CROSEO
ITC is een internationaal leverancier van luxe tapijten en vloerkleden met natuurlijke materialen. De klant haalde vooral omzet uit traditionele offline acquisitie. Zij wilden graag in Engeland beter vindbaar worden. Door goed zoekwoordenonderzoek en gerichte SEO-content behalen zij inmiddels topposities in de zoekmachines.
Reclame Specialist

Reclame Specialist

CROSEASEOWebdevelopment
Reclame-specialist is al meer dan 30 jaar actief als leverancier van onder andere rvs- afstandhouders, draad- en stangensystemen en bewegwijzering aan de professionele signmarkt. Reclame-specialist heeft ambitie en passend bij deze ambitie was een nieuwe website. Dat deze website werkt blijkt uit de positieve resultaten.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag!

Ook behoefte aan vernieuwing van je digitale etalage? Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren!

“Positie1 ontzorgt de klant en tilt je website naar een hoger plan. Een mooi bedrijf met een gedreven ‘aanvoerder’ en om hem heen een gemotiveerd en enthousiast team!”
“Hoewel ik ruim 30 jaar commercieel actief ben in de signmarkt is de marketing en met name online marketing relatief nieuw voor mij. Positie1 heeft mij wegwijs gemaakt in deze voor mij nieuwe materie en in samenspraak zijn we tot een totaal marketing plan gekomen.
Behalve de deskundigheid spreekt mij met name het persoonlijk contact en benaderbaarheid van Positie1 aan.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Maak een afspraak

We komen graag met je in contact. Maak hier geheel vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om deze in onze machine te gieten!

Een afspraak maken is mogelijk op maandag t/m vrijdag. Het liefst plannen we het tijdstip tijdens kantooruren, maar in overleg is er veel mogelijk!

Kom in contact

Neem gerust contact op voor een afspraak. We praten graag met je verder.

28 september gaat ons nieuwe concept live:
De Marketingmachine

Schrijf je in op onze maillijst en ontdek als één van de eersten wat ons nieuwe concept voor jouw bedrijf kan betekenen.