WordPress website

We bouwen én beheren websites zelf. Dat levert lekker korte lijnen op en dezelfde belangen. Deze manier van werken maakt onze marketing flexibeler, sneller en effectiever!

Alles in eigen beheer maakt flexibel

Jouw website, jouw marketing

We durven inmiddels wel te zeggen dat we de meeste content management systemen wel gezien en gebruikt hebben. En voor ons is WordPress toch echt de onbetwiste nummer 1! Met als absolute voorwaarde een strenge selectie van uitbreidingsmogelijkheden om het leven van jou en ons een stuk aangenamer te maken. We vermijden gedoe en ingewikkelde oplossingen.
Je website is een belangrijk middel om te verkopen. Dat betekent dat we maandelijks jouw website optimaliseren en deze steeds beter laten aansluiten bij alle andere marketingactiviteiten. WordPress en Woocommerce (webshops) is eenvoudig te koppelen aan de meeste marketingsoftware.
We zorgen dat de website voor verschillende devices functioneel is, een responsive website is tegenwoordig echt een must. Wist je dat meer dan de helft van de bezoekers van websites via mobiele devices komt? Hier houden we dus nadrukkelijk rekening mee.

We bouwen de website op in WordPress, een CMS dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarbij gebruiken we standaard de meest geprezen pagebuilder Elementor Pro, zodat ook jouw team ermee werken kan. Zo kunnen we snel schakelen en aanpassen. En zijn we niet meer afhankelijk van externe partijen.

Daarnaast gebruiken we een aantal premium plugins om de gebruikservaring te optimaliseren. Hierdoor kunnen we heel klantgericht maatwerk bieden. 

Snelheid is een belangrijk onderdeel waar we serieus rekening mee houden. We zorgen voor een technisch perfecte website die snel laadt, zodat bezoekers daar nooit op kunnen afhaken. Door de samenwerking met Natuurlijk! Hosting & Security kunnen we op serverniveau al een groot verschil maken. Daarnaast gebruiken we meetinstrument GT-Metrix om je website optimaal te laten presteren.

Door afbeeldingsoptimalisatie, browser caching en code optimalisatie zetten we een snelle website neer die voldoet aan de nieuwste Core WebVitals van Google. 

Het voordeel van WordPress is dat de meeste functies eenvoudig toe te voegen zijn. Ook nadat de website is opgeleverd. Hierdoor blijft de website betaalbaar. Dit geldt net zo bij het maken van een nieuwe website als bij het door ontwikkelen van je website.
We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen. We houden alle ontwikkelingen in de gaten en bieden dan ook aan de website te onderhouden en te voorzien van updates. Hierdoor kunnen we ook de beveiliging van de website controleren en samen met de webhosting zorgen dat deze up-to-date is.

Jouw website als online etalage

Cases

Natuurlijk zijn we zo trots als een pauw op onze klanten en projecten. En ook al pronken we van nature niet graag met onze veren, deze cases delen we graag met je. Het focusgebied van elk project verschilt en we gebruiken hiervoor verschillende onderdelen van de Marketingmachine. Het eindresultaat is altijd een website die meer oplevert.

Aldura Zonwering

Landstede Hammers

Fabrieksverkoop

Pronk beregening

Instyle Decoration

Van Dijk Signmakers

Edwin van Vilsteren makelaars

Raamdeco kunststof kozijnen

Bloemink security

Instyle Decoration

Bloemink security

Edwin van Vilsteren makelaars

Fabrieksverkoop

Raamdeco kunststof kozijnen

Landstede Hammers

Van Dijk Signmakers

Aldura Zonwering

Pronk beregening

Pronk beregening

Fabrieksverkoop

Van Dijk Signmakers

Edwin van Vilsteren makelaars

Raamdeco kunststof kozijnen

Aldura Zonwering

Bloemink security

Instyle Decoration

Landstede Hammers

Zo simpel willen wij het voor je maken

Samen voor een goed eindproduct

1. Onderzoek en inventarisatie

We gaan samen in gesprek op zoek naar het doel en de functie van de website. Welke doelen wil je bereiken, wat wil je jouw bezoeker bieden en wat helpt jou het beste resultaat te behalen.

We bespreken de mogelijkheden en kijken naar de wensen. Is er een huisstijl van waaruit we gaan werken? Is er misschien zelfs al een ontwerp voor de website gemaakt? We bepalen het tijdspad, kostenplaatje, functionaliteiten en opties zodat we een duidelijk uitgangspunt hebben.

2. Opbouw van de website

We werken voor hosting van de website samen met Natuurlijk! Hosting & Security. Hierdoor kunnen we snelle en veilige servers garanderen. We werken in een test-omgeving zodat je ‘live’ kunt meekijken met het ontwikkelproces.

Na de standaard installatie van WordPress voegen we ook de plugins toe. We gebruiken premium plugins om veiligheid en functionaliteit te kunnen waarborgen.
We bouwen de stijlelementen en starten met de ontwikkeling van de belangrijkste pagina’s. Tussendoor houden we regelmatig overleg om de voortgang te beoordelen.

3. Livegang

Na tussenevaluatie en goedkeuring gaan we de website verder opbouwen. We zorgen voor de juiste koppelingen met bijvoorbeeld Analytics, marketingtools etc.

We doen een laatste check voor livegang en bespreken met de klant welke zaken nog te regelen. Op afgesproken moment zetten we de website over. We zorgen voor redirects zodat rankings niet verloren gaan.

Nu het eindproduct staat testen we de functionaliteiten als contactformulier nogmaals om zeker te zijn dat deze naar behoren functioneren. We doen nu een ronde optimalisatie zodat Core WebVitals goed scoren en gebruiksvriendelijkheid ervaren zal worden!

hoe onze relaties ons ervaren

We helpen je graag!

In de afgelopen jaren hebben we vele relaties opgebouwd. Dat vinden we belangrijk. Het is veel meer dan alleen werk en resultaten. We zoeken naar verbinding, door een goede relatie kunnen we gerichter inzetten en dat zie je terug in de resultaten.

“De nieuwe website heeft een frisse uitstraling en sluit beter aan bij de disciplines die we als Zonnegilde doen. Door een goede samenwerking en het opstellen van een reële planning was het project binnen het gestelde budget en deadline realiseerbaar.”
Wat ik prettig vind is dat elke medewerker van Positie1 zijn of haar eigen specialisme heeft en de uitvoering perfect is tot in het kleinste detail. Positie1 is absoluut een partij waarop je kunt vertrouwen en waar je prettig mee samenwerkt.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Of stuur een mail naar support@positie1.nl