Content is de olie van je marketingmachine

Content

Content is een breed begrip. Het is alles wat je leest, kijkt, download en verleidt. Het gaat erom dat je relevant contact aan je bezoekers toont op het juiste moment. De behoefte die zij op dat moment hebben wordt hiermee vervuld. Dit is cruciaal voor de verkoop van jouw product of dienst. Content is voor ons als olie van je machine. En zonder goede olie loopt alles vast.

Content

We weten uit ervaring dat deze benadering meer oplevert

Content bepaalt het succes van je marketing

Een overtuigende salespagina, informatieve blog, verleidelijke advertentie, een reeks relevante e-mails en professionele fotografie. Zij maken of kraken de keuze van je bezoeker. Niet interessant genoeg? Grote kans dat je bezoeker afhaakt. Met relevante, verleidelijke content voor bezoekers zorg je ervoor dat ze de klantreis bij jou doorlopen en niet bij je concurrent.

wat we inzetten om het maximale resultaat te behalen

Mogelijkheden

Consequent content creëren, posten en hergebruiken kun je alleen volhouden als er een contentstrategie achter zit. Een strategie die rekening houdt met je merkverhaal, doelstellingen en de draagkracht van je team.

Je website is een verkoopverhaal. Door het maken van sterke salespages neem je drempels weg bij je bezoekers en help je ze een beslissing te nemen.

E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van onze strategie. En daar hoort krachtige e-mailcontent bij.

Om je website aantrekkelijk én goed vindbaar te maken houden wij rekening met alle regels van zoekmachine-optimalisatie.

Whitepapers, brochures of showcases in pdf zijn krachtige middelen om je bezoekers verder te helpen en leads te genereren.

Bloggen is een belangrijk middel om je expertise te laten zien, contact te leggen met je doelgroep en zichtbaar te blijven. Wij schrijven blogs voor jou of helpen je team met redigeren van hun content.

Advertenties en betaalde content die aansluiten bij de klantreis van je doelgroep.

Berichten plaatsen op je social media kanalen is tijdrovend en vraagt om discipline en creativiteit. Als onderdeel van een contentstrategie zorgen wij voor doordachte en geplande publicaties.

Beelmateriaal

Wij koppelen je aan een passende fotograaf uit ons netwerk of verzorgen fotografie via een beeldbank.

Door ons brede netwerk kunnen we zorgen voor een connectie om video of animatie te verzorgen. 

Ons veelzijdige team kan voorzien in infographics en heeft een grote beeldbank waaruit beeldmateriaal kan worden gebruikt.

Opvallen en de juiste snaar raken met content die verleidt 

Waar wij voor zorgen

Bouwen aan jouw marketingmachine

Nadat we de klantreis in kaart hebben gebracht starten we met je funnels. De funnels leggen we als het ware over de klantreis heen en alle marketingonderdelen krijgen een plek:
Je marketingmachine begint nu daadwerkelijk vorm te krijgen en kan straks op volle toeren gaan draaien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!

Maak een afspraak

We komen graag met je in contact. Maak hier geheel vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden om deze in onze machine te gieten!

Een afspraak maken is mogelijk op maandag t/m vrijdag. Het liefst plannen we het tijdstip tijdens kantooruren, maar in overleg is er veel mogelijk!

Download de brochure over de marketingmachine.

Brochure downloaden

Wil je alles over de marketingmachine nog eens rustig nalezen? Vul je gegevens in en ontvang onze brochure over de marketingmachine.