Content is de olie van je marketingmachine

Content

Content is een breed begrip. Het is alles wat je leest, kijkt, download en verleidt. Het gaat erom dat je relevant contact aan je bezoekers toont op het juiste moment. De behoefte die zij op dat moment hebben wordt hiermee vervuld. Dit is cruciaal voor de verkoop van jouw product of dienst. Content is voor ons als olie van je machine. En zonder goede olie loopt alles vast.

Content

We weten uit ervaring dat deze benadering meer oplevert

Content bepaalt het succes van je marketing

Een overtuigende salespagina, informatieve blog, verleidelijke advertentie, een reeks relevante e-mails en professionele fotografie. Zij maken of kraken de keuze van je bezoeker. Niet interessant genoeg? Grote kans dat je bezoeker afhaakt. Met relevante, verleidelijke content voor bezoekers zorg je ervoor dat ze de klantreis bij jou doorlopen en niet bij je concurrent.

wat we inzetten om het maximale resultaat te behalen

Mogelijkheden

Je website is een verkoopverhaal. Door het maken van sterke salespages neem je drempels weg bij je bezoekers en help je ze een beslissing te nemen.

E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van onze strategie. En daar hoort krachtige e-mailcontent bij.

Om je website aantrekkelijk én goed vindbaar te maken houden wij rekening met alle regels van zoekmachine-optimalisatie.

Whitepapers, brochures of showcases in pdf zijn krachtige middelen om je bezoekers verder te helpen en leads te genereren.

Bloggen is een belangrijk middel om je expertise te laten zien, contact te leggen met je doelgroep en zichtbaar te blijven. Wij schrijven blogs voor jou of helpen je team met redigeren van hun content.

Advertenties en betaalde content die aansluiten bij de klantreis van je doelgroep.

Berichten plaatsen op je social media kanalen is tijdrovend en vraagt om discipline en creativiteit. Als onderdeel van een contentstrategie zorgen wij voor doordachte en geplande publicaties.

Beelmateriaal

Wij koppelen je aan een passende fotograaf uit ons netwerk of verzorgen fotografie via een beeldbank.

Door ons brede netwerk kunnen we zorgen voor een connectie om video of animatie te verzorgen. 

Ons veelzijdige team kan voorzien in infographics en heeft een grote beeldbank waaruit beeldmateriaal kan worden gebruikt.

Opvallen en de juiste snaar raken met content die verleidt 

Waar wij voor zorgen

Wil je ook groei in je online business?​

Benieuwd hoe wij je helpen groeien met online marketing?
Download de whitepaper De Marketingmachine en lees:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op! We helpen graag!